JeLoN3 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam!!! Jakie powinno byc cisnienie w oponie tylniej i przedniej w motocyklu wsk 125ccm?? Z gory dziekuje i pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Witam!!! Jakie powinno byc cisnienie w oponie tylniej i przedniej w motocyklu wsk 125ccm?? Z gory dziekuje i pozdrawiam!!nabij x tam pojezdzij i ewentualnie dobijesz albo upuscisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 a szukałeś w google ?? jest mnóstwo stron poświęconych WSK może gdzieś pisze...........pozatym na orginalnych oponach pisze chyba ciśnienie maksymalne ?? Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Napompuj na oko,jak bedzie flak to dopompujedz,jak bedzie zatwarda i bedzie cząsło to upuscisz. Człowieku to tylko wsk :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 (edytowane) Napompuj na oko,jak bedzie flak to dopompujedz,jak bedzie zatwarda i bedzie cząsło to upuscisz. Człowieku to tylko wsk :crossy:No może trochę krytycznie do tego podeszłeś... :crossy: to nie tylko wsk bo to motor jak każdy inny i jak ktoś ma wsk to nie znaczy że trzeba go"jakby"olewać wsk to dobry sprzęt moj pierwszy motor to był jezdziłem na nim 5lat i chętnie bym ją postawił w moim garażu :biggrin: PS: Wsk to legenda polskiej motoryzacji, i trochę sie jej szacunku należy,bo mowiąc "to tylko wsk" jakby trochę kpisz,sorki ze mnie tak poniosło :biggrin: ale wkur*ia mnie jak ludzie się smieją z wsk bo za 5 -6 lat wsk w oryginalnym stanie bedzie nieosiągalna i wtedy ktoś powie"chłopie to tylko DR,tu wsk to prawdziwa legęda i rodzynek" myśle że nie uraziłem nikogo moją wypowiedzią, a DR to był tylko przykład ;) pozdro Edytowane 31 Maja 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 wiem wiem. Sam miałem wsk 125. No masz racje troche przesadziłem. Ale nikt mu dokładnie niepowie ile musi napompowac,napompuje na oko to nic jej niebedzie. Pozdro Rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 no masz racje trzeba dobić na oko :crossy: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 RAfael - a czemu użyłeś przykładu DR ??? Suauki DR to jeden z bardziej niezawodnych motocykli w terenie - Silniki mają igły jeżeli sie o nie dba :icon_biggrin: ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 tak a jak sie juz z**bie to 2 miechy czeba na czesci czekac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianek_spox Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 W kole przednim powinno być 1,3 at ,a w kole tylnym zależnie od obciążenia pasażerem 1,5at bez i 1,9 at z plecaczkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 W kole przednim powinno być 1,3 at ,a w kole tylnym zależnie od obciążenia pasażerem 1,5at bez i 1,9 at z plecaczkiem j.gifJa bym powiedzieł,że w kole przednim 0,8 atmw kole tylnym:- bez pasażera 1,2 atm- z pasażerem 1,5 atmTo dane z serw. modeli m06-Z i L wiec dla b3 bedzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 cząsło częsie to tobie chyba głową........ nie po to producent podaje optymalne ciśnienie żeby pompować ile sie chce..........odpowiednie ciśnienie w oponie sprzyja normalnemu zużyciu paliwa, opon więc może warto je znać ?? niepodoba ci sie coś w tym temacie to nie pisz i tyle łaski bez....... i troche szacunku dla WSK Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Mozesz mi skonczyc. Wyraziłem swoje zdanie. Miałem juz tyle motorów ze na oczy niewidziałes,wiec niepierdol mi tu,i idz pojezdzic swoim zajebistym ogarem 200 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Włochaty miałeś tyle motorów to i zaraz bana dostaniesz w prezencie od Moderatora. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 No % będzie zdecydowanie - ale jak koledzy mówią - nie po to producent podawał takie dane jak ciśnienie w oponach żeby pompować sobie na oko ... ale to już wasza sprawa jak chcecie pompować :bigrazz: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi