FRIDGE Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Czy po zmianie wydechów z oryginalnych na akcesoryjne w motocyklu na wtrysku jest konieczna regulacja?Jeżeli tak to jakie regulacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Wydaje mi sie, ze jezeli wydech jest dedykowany to nie trzeba zmieniac nic, a jesli juz cos trzeba zmieniac to mape wtrysku, robisz to przez komputer... dobrze gadam? poprawcie mnie jesli sie myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Witam komputer wlasciwie sam skoryguje ewentualny niedobor paliwa w mieszance. I w ten sposob przy okazji musimy liczyc sie z wiekszym apetytem silnika... i jak pisal Truemaker bierz tlumik dedykowany dla tego sprzetu, w innych przypadkach moga Cie spotkac rozczarowania i niespodzianki lacznie z dziwnym beczebiem z komina zamiast przyjemnego brzmienia, na ktore liczysz.... pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 27 Maja 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Jak wyżej, komputer powinien sam wzbogacić mieszankę dostarczaną wtryskiem do silnika. Polecam także zastanowienie się nad filtrem K&N, wówczas silnik zacznie naprawdę swobodnie oddychać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 załozysz to sprawdzisz jak moto chodzi :) powinno byc dobrze jezeli kupisz odpowiedni do swojego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a co z czujnikami spalania idacymi do wydechow? u mnie idzie po jednym a wydech....w nowych wydecach nie mam dziur na nie...i tu problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a co z czujnikami spalania idacymi do wydechow? u mnie idzie po jednym a wydech....w nowych wydecach nie mam dziur na nie...i tu problem Czyli nie jest dedykowany do Twojego modelu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Czyli nie jest dedykowany do Twojego modelu a jednak jest:http://www.vanceandhines.com/b104_slashcut_k_v90.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRIDGE Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Wydech oczywiście dedykowany do mojego motocykla. K&N już też jest. Wydechy zamontowane - sprzęt "gada" wspaniale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a jednak jest:http://www.vanceandhines.com/b104_slashcut_k_v90.html# jak uwazasz ze jest to kup je i glow sie nad tym co zrobic z owymi dziurami a wlasciwie ich brakiem... pozdr Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 jak uwazasz ze jest to kup je i glow sie nad tym co zrobic z owymi dziurami a wlasciwie ich brakiem... pozdr juz kupione i w garazu leza :D..no i sie glowie....zapytalem na stronie forum kawasaki.org jednego jegomoscia co ma je juz zamontowane.....czekam na odowiedz ...pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi