kristi_rx125 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 http://www.bikepics.com/members/kristirx/08yz250f/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Śliczny sprzęt! :) Nie wiem dlaczego ale bardzo podobaja mi sie crossówki Yamahy w białym malowaniu...może dlatego iż cały brud na nich widać? :) Oby długo służył! :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Piękna maszyna!!!Sam zastanawiam się nad kupnem crossa 125 lub 250ccm dla odprężenia po ulicznym lataniu cebrą :biggrin: Gratuluję zakupu! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 A w tle na jednym zdjęciu widać cysterne z paliwem do nowej maszyny ;PPGratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 A w tle na jednym zdjęciu widać cysterne z paliwem do nowej maszyny ;PPGratulacje!Aż tak dużo nie pali :) , teraz jescze musze nauczyć się jeździć i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ale cienki masz ten motor nawet nie możesz psa odstawic :notworthy: :biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 biały- jedyny słuszny kolor :buttrock: super sprzet, nie ma cokristi nie miales wczesniej wr 250 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 biały- jedyny słuszny kolor :) super sprzet, nie ma cokristi nie miales wczesniej wr 250 ?Miałem WRkę, ale teraz za długo musiałbym czekać na nową, a YZfa trafiła się od ręki i szkoda było nie wziąć. Nie żałuję zmiany, moto jest super, ino kierowca cienki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi