KML Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Yaco fotki extra, dawajcie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 heheheNo w sumie zapomiałem o tym małym szczególe na Forum :bigrazz: Też nie masz się czego czepiać ;) No chłopie, to już Yaco bardziej do siebie podobny na swojej focie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No chłopie, to już Yaco bardziej do siebie podobny na swojej focie ;)Łodcep sie :wink: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Ależ te foty są zajebiste. Nie znam się na fotografii, ale na mnie jakość zrobiła wielkie wrażenie. Respect ;) Edytowane 15 Czerwca 2008 przez ABG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Aaa dziękuję, dziękuję... Ale jeszcze daleko mi do wykorzystania pełnych możliwości sprzętu Edytowane 15 Czerwca 2008 przez Yaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dufus Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dzięki za fajną imprezkę :bigrazz: ; szacunek dla organizatorów :crossy: ; do następnego... :wink: Pozdrawiam. Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No i trochę fotek ode mnie : fotorelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziu Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 szczęść Boże, ja tylko na moment na forum co by fotki zapodać :)http://tinyurl.com/6e6pv2 zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanica Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 No i trochę fotek ode mnie : fotorelacja To sie kurde nazywa relacja....fajowe fotki :) Cytuj Złoty środek ludzie, bo inaczej idzie zwariować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Dzięki wszystkim za fotki. Po głębszym namyśle ogłaszam Pepe, bramkarzem reprezentacji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tangel Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Było bardzo fajnie,następnym razem przyjedziemy jeszcze większa grupą.Fotki wrzucę w ciągu tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja też bardzo dziekuję za super imprezke :) Fotki wrzuce wieczorkiemPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Witam, Bardzo wszystkim dziękuję za wspaniałą zabawę, a przede wszystkim Wam dzieciaki :) Super organizacja. Może za rok rzeczywiście pomyśleć o wersji bardziej piknikowej (mogę stać przy grillu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Tomuś liczę na Ciebie, wpadaj jak najszybciej :) zwaliła mnie choroba, bardzo żałuje ze mnie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ' date='16.06.2008 - 08:16' post='1244446']Witam, Bardzo wszystkim dziękuję za wspaniałą zabawę, a przede wszystkim Wam dzieciaki :biggrin: Super organizacja. Może za rok rzeczywiście pomyśleć o wersji bardziej piknikowej (mogę stać przy grillu).lepiej byś przy grilu to ty nie stał bo dla innych nic nie zostanie :banghead: imprezeka była zajefajna jak by co to w przyszłym roku też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi