pawello93 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam, poszukuje takiej samej syreny co maja w tych wszystkich duzych motorach, kupilem ostatnio taka tania :flesje: za 30 zł to przepalilem :) Jak co to czekam na odpowiedzi z linkami... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam, poszukuje takiej samej syreny co maja w tych wszystkich duzych motorach, kupilem ostatnio taka tania :P za 30 zł to przepalilem :P Jak co to czekam na odpowiedzi z linkami... :( Aż wyszedłem, okrążyłem motocykl i żadnej syreny nie znalazłem ... szukałem takiej z rybim ogonem i cyckami, następnie strażackiej, przez chwilę szukałem Syreny z FSO znaczy samochodu.Po chwili zastanowienia stwierdziłem że widocznie mój motocykl należy do tych małych co nie mają syreny w komplecie. Bo jak napisał wyżej kolega, "syreny co mają we wszystkich dużych motorach". Chociaż ... może powinienem rozebrać motor i syrena jest w środku :D Ta z ogonem i cyckami na wierzchu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 :( :D Zbycho, zdecydowanie za rzadko na forum pisujesza toś mię humor poprawił, po wypełnieniu vat 7 nie spodziewałem się już dziś pośmiać :banghead: jsz ps. żeby nie było całkiem [OT] to podpowiem, żebyś następnym razem a/ kupował rzeczy sprawdzone (np. przez kolegów), b/ unikał taniości, bo jak widać chytry dwa razy traci... Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Aż wyszedłem, okrążyłem motocykl i żadnej syreny nie znalazłem ... szukałem takiej z rybim ogonem i cyckami, następnie strażackiej, przez chwilę szukałem Syreny z FSO znaczy samochodu.Po chwili zastanowienia stwierdziłem że widocznie mój motocykl należy do tych małych co nie mają syreny w komplecie. Bo jak napisał wyżej kolega, "syreny co mają we wszystkich dużych motorach". Chociaż ... może powinienem rozebrać motor i syrena jest w środku :flesje: Ta z ogonem i cyckami na wierzchu :icon_mrgreen:HEH :P no nie wszystkie kto zamontuje ten bedzie mial :) :clap: :biggrin: :) zle napisalem, POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ale chodzi ci o sygnał, klakason, poganiacz, wyjec czy cycki do motocykla zamontować chcesz z rybim ogonem ale azbestowe co by nie spłoneły (od pocierania zapewne).Napisz o co ci chodzi bo mi się wydaję że za cholerę nie wiem o co pytasz.Pozdro Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Ale chodzi ci o sygnał, klakason, poganiacz, wyjec czy cycki do motocykla zamontować chcesz z rybim ogonem ale azbestowe co by nie spłoneły (od pocierania zapewne).Napisz o co ci chodzi bo mi się wydaję że za cholerę nie wiem o co pytasz.PozdroJenyy, Syrena czy fanfara, głos sygnalu policji chodzi mi o taki głos jak policja koguty wlancza :icon_mrgreen: to chyba juz wiadomo o co chodzi,... Ja kupilem cos w tym stylu http://www.allegro.pl/item368215411_syrena...ikrofon_ss.html a te prawdziwe co maja w chopperach, goldwingach itp to maja cos w tym stylu http://www.allegro.pl/item364049745_sygnal...ny_fanfara.html tylko ze to jest sam klakson a ja poszukuje syreny... i ta ich jest głosniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 to cyckow nie chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 to cyckow nie chcesz?Tez moga byc :crossy: :bigrazz: :flesje: Ale jeszcze za młody :P to jak z tą syrena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Montowanie czegos takiego w moto jest niezgodny z prawem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Montowanie czegos takiego w moto jest niezgodny z prawem :icon_mrgreen:Czytałem na poprzednich tematach o "fanfarze", to pisali ze to jest zgodne z prawem, TIR-y maja podobny dzwiek a nawet glosniejszy i jest to zgodne z prawem, to czemu my tego nie mozemy miec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 głośny sygnał - tak, sygnał naśladujący pojazd uprzywilejowany - nie. po to mają sygnały specyficzne, żeby się wyróżniały na drodze - bo jadą ratować ludzkie życie i mienie :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 głośny sygnał - tak, sygnał naśladujący pojazd uprzywilejowany - nie. po to mają sygnały specyficzne, żeby się wyróżniały na drodze - bo jadą ratować ludzkie życie i mienie :/jszHahahaha no ja wiem o co chodzi, tylko ze wy mnie najwyrazniej nie kumacie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 My cię kumamy doskonale ale skąd weźmiesz sprężone powietrze do tej syreny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello93 Opublikowano 27 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 My cię kumamy doskonale ale skąd weźmiesz sprężone powietrze do tej syreny?no przewaznie juz jest sprezarka w komplecie w tych fanfarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Widziałem kiedyś coś takiego u kolegi w Suzuki TS. Naprawdę ładnie daje taka trąba :biggrin: Na allegro najprędzej dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi