łukasz1993 Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Co myślicie o rękwicach Shift-a to dobra marka a chodzi mi o konkretnie te: http://www.moto.allegro.pl/item366460882_r...ca_cena_xl.html a lepsze by nie było i dac 2x tyle i kupić o'neal a dobre sa fly?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) zdecydowanie, kup jakies za stowke na poczatek takie starcza nie sa moze najlepszej jakosci no ale w miare mozna pojezdzic i przy odpowiednim uzytkowaniu wytrzymaja wiecej no i komfort lepszy Edytowane 25 Maja 2008 przez personPILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceTree Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 zdecydowanie, kup jakies za stowke na poczatek takie starcza nie sa moze najlepszej jakosci no ale w miare mozna pojezdzic i przy odpowiednim uzytkowaniu wytrzymaja wiecej no i komfort lepszyI co jeszcze wywnioskujesz po tym że kosztują 47zł?Shift to ciuchy robione przez Foxa tylko pod inną marką, i nie są to na pewno takie szmaty jak Flye. O rękawiczkach tylko słyszałem że są bardzo dobre ale jeździłem przez jeden sezon w ciuchach Shifta i wykonane są genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 personPILA - Ja kupiłem lindSTRands Jasper za 99zł bo chcialem raz a dobrze skończyło się na tym że po pół roku jako rękawice dostawcy porwały się na końcach palców i odleciało 95% gumowych wstawek na spodniej części dłoni. Miały też swoje zalety np kiedy na dworzu jest około zera stopni ręka Ci nie odpada z zimna a przy 20 na plusie nie poci się i jest całkiem komfortowo, długość jest wystarczająca żeby dogrzewać część nadgarstka, grubość rękawic pozwalała mi w miare sprawnie sięgać do ciasnych kieszeni spodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a dobrze sie manetek trzymaja? no jak tak to wszystko dobrze sie skonczylo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a dobrze sie manetek trzymaja? no jak tak to wszystko dobrze sie skonczylo :icon_rolleyes: A nawet całkiem przyzwoicie ( na mokro też ) ale bez gumowych wstawek jest gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 mam teraz na sprzedaż pare kompletów foxa i shifta i musze przyznać że ani materiały ani wykonanie nie jest inne! Cena owszem różni się. w takich rekawicach śmigałem a kumpel zakupił je u mnie jakiś tydzień temu i mówi że za 50zł kupił najlepsze jak dotąd rekawice w jakich jeździł. także nie cena podstawą:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgadzam się w 100%!Swojego czasu miałem bluzę i rękawiczki Shift (średnie niedrogie modele) i mogę mówić o nich tylko w samych pozytywach. Obydwie szmatki wytrzymały spokojnie 2 sezony bez oszczędzania, a finalnie powędrowały jeszcze na koniec do mojego bratanka który wykańcza je na skuterze :icon_evil: Wiele firm produkuje ciuchy z prawie identycnych materiałów pod innymi markami - różnica jest tylko w cenie (np. płyty DVD Verbatim po 2 zł to to samo co DVD Hawk za 1,20 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl4y3r Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 (np. płyty DVD Verbatim po 2 zł to to samo co DVD Hawk za 1,20 zł).Nie przesadzaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Nie przesadzaj.. Z czym, bo nie rozumiem..?Chodzi Ci o ceny? I tak podałem średnie, bo kupić można jeszcze taniej :crossy: Odnośnie marki Shift - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi