Neos Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 hahahahaha ale to cos z silnikiem simsona mnie rozsmieszyl kurna motor z drewna hahahaha :lol: :lol: a tak apropo co tak ci wielbiciele japonczykow tak najezdzaja na simiki a zapomnieliscie jak sami na simsionie jezdzisliscie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 1 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2004 Samson > jeździsz jeszce motorem do szkoły :?: :twisted: Dzisiaj napadało tyle śniegu, że odwiozłem moto do garażu :? :? :? No niestety, dopóki samochody nie rozjeżdzą śniegu będe musiał się zadowolić autobusem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 2 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2004 U mnie też napadało wczoraj :banghead: Od września aż do przerwy świątecznej nie opuściłem ani jednego dnia, a tu teraz niestety wszystko wskazuje na to, że po przerwie opuszczę :banghead: Ale i tak jesteśmy twardzi :twisted: :twisted: :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 czy ktos moze mi powiedziec gdzie ten simson w wersji wood ma bak :?: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 3 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2004 nie ma :lol: on nawet nie ma kabla wysokiego napięcia na świecy o fajce to już nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 faktycznie niema ale te 2 swieczki z tylu mnie rozwalaja, ktos chyba niewiedzial co zrobic z silnikiem :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 5 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 Gdzie tam są świeczki ?! Ja tam widze tylko dwa znicze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 5 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 E tam... nie było tak źle - można śmiało jeździć na moto :twisted: A świeczki równa się znicze - to prawie tak jak LED :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 A oto moj były Simson SR50 8) A ze jest to moj pierwszy post na tym forum, to witam wszystkich serecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 Również witam :!: A simson ładnie się prezentuje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 A moze to ten cylinder jest bakiem 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 6 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2004 A moze to ten cylinder jest bakiem odnioslem podobne wrazenie :banghead: A oto moj były Simson SR50 Witam na 4um !! :banghead:Hef najs tajm :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 kurde ale maszynka 8O cudo :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2004 Spoko simson, aż go szkoda (chyba że masz tą impreze z avatary) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi_ Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 Obrazek Mi sie ten podoba :-)Od czego on ma bak ? Oryginalny od simsona. W polsce żadko się zdarzają z takim bakiem ale w niemczech to większość ma taki. Nie wiem czy to jakas specjalna wersja czy co :?: (takie baki były w normalnym s-51 bo ten jest enduro chyba nawet 70cmm) Popieram ;)Ten baczek jest oryginalny od simka, mój qmpel (miklass) miał takiego przez wakacje (wyremontował i sprzedał) Niepamietam który był to rok :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi