Marcin 1991 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Aha ok rozumiem. a gdyby dać większe dysze ? wydech na przelocie ? w 2 ktm 620 mam delorto i większe dysze wstawione i większy dopływ powietrza to szatan z piekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Polukałem troche po aukcjach z wydechami i masakra, wszystko do modeli 04' w zwyz. Uzywek nawet nie ma do starszych, a o nowych nie wspomne. Znaciem moze jakies sklepy , zainteresowały mnie kominy FMF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1991 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Witajcie Mógł bym prosić o serwisówkę do KTM SXC 625 rok 2003 ? Bo dziś laczki pociekły i nie chce tu zbytnio nękać was. co i jak... Co mogło to spowodować ? mogło to zę moto stało bardzo długo ? czytaj około roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
major000 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 http://ktmdirtquestions.com/wp-content/uploads/2011/09/KTM-WP-fork-manual.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 /Witajcie Mógł bym prosić o serwisówkę do KTM SXC 625 rok 2003 ? Bo dziś laczki pociekły i nie chce tu zbytnio nękać was. co i jak... Co mogło to spowodować ? mogło to zę moto stało bardzo długo ? czytaj około roku ? Jak najbardziej. Po długich postojach uszczelniacze ciekną - zobacz też tylni amor czy się nie poci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin 1991 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nie właśnie tylny dzś sprawdziłem bo go dokrecalem bo moto jest ostro za miękkie i jest git :) Wczoraj pociekły w przednie dziś np. prawy lag zero wycieku tylko lewy mokry. Po niedzieli zapewne powymieniam uszczelniacze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Mozna jeszcze kupic nowe tłumiki typu leo vince, akrapovic, mivv, fmf typowo do exc 520 z rocznikow 00 - 02 ??Na alledrogo widze tylko do modeli od 07 w zwyz.Prosze o pomoc, badz namiary na sklep, aukcje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 siemka a j mam pytanko przymierzam sie do kupna kata mysle o exc 450, 520, 525 dlatego ze chcialbym miec rozrusznik i czasem wyleciec na droge z czasem kupic kola sm ale i czasem poleciec na tor czy to bedzie dobry wybor i czy cos ogarne do 10 k, w konkurencji nic mi nie wpadlo w okko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 10 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 520 spokojnie znajdziesz, 450 i 525 też się zdarzają w okolicach 10k, tyle ze będą to wielkie znaki zapytania, a chyba juz wiesz jak to jest doprowadzac starą wyczynówkę do ładu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Fachowcy, załozyłem do EXC 520 tłumik od SX-a. Moto wkreca sie na obroty bez przymulania, tak jak było na zwykłym tłumiku czyli ok, ale wydaje mi sie jakby miał troszke mniej mocy. Jest to mozliwe, trzeba jakos gaznik regulowac jezeli nie ma innych objawow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 sx ma keihina 41 a exc 39, napewno trzeba pobawic się dyszami, a najlepiej wsadzic gaznik z sx :Du mnie ktos wsadził przelotowy wydech i większą dyszę główną, wszystko śmiga jak trzeba, nie ma praktycznie efektu "bog" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drwal84 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Efekt "bog" co to ? Jaka dysze musze kupic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjank Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 chodzi o chwilowe przymulenie po gwałtownym odkręceniu manetki,nie powiem ci jakie dysze kupic, ja mam główną 185 zamiast 178 i iglicę na drugim rowku od góry, a mimo to wydaje mi sie ze mieszanka jest zbyt uboga bo swieca jest wypalona na kolor jasnobrązowy i strzela w wydech po puszczeniu gazu tak jak strzela gdy kończy się waha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matijass Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 siemka - poszukuję adapter zacisku na tarcze 320mm do KTM 450 exc - chyba że ktoś może mi go dokładnie zwymiarować żeby dać tokarzowi - z góry dzięki pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 (edytowane) Siema. Szukam następcy dla DRZ-S - czegoś co byłoby przede wszystkim lżejsze i trochę bardziej "żywiołowe" i energiczne (choć niekoniecznie dużo mocniejsze). Wybór padł na EXC400, zastanawiam się jednak również nad 450 - choć tu boję się, że mogę nie ogarnąć, a po co się męczyć ;) W każdym razie mam na oku wstępnie dwie sztuki - czy może ktoś zna te sprzęty, lub jest w stanie coś doradzić choćby na podstawie fotek, ogłoszenia itp.? 1 - 400, http://allegro.pl/ktm-exc-400-stan-perfekt-2002-r-i3227172734.html2 - 450, http://allegro.pl/ktm-450-exc-2003-i3227667016.html (cena podejrzanie niska...). pzdr, Fat Edytowane 14 Maja 2013 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi