paolo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 witam mam pytanie czy na 520 exc 02" byly montowane tabliczki znamionowe ?????? bo na przeglądzie twierdzą że tak a ja nie widzę miejsca gdzie by był po niej jakiś ślad.......(mam tylko nr vin nabity na główce ramy)pozdro paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 witam mam pytanie czy na 520 exc 02" byly montowane tabliczki znamionowe ?????? bo na przeglądzie twierdzą że tak a ja nie widzę miejsca gdzie by był po niej jakiś ślad.......(mam tylko nr vin nabity na główce ramy) Powinieneś mieć tabliczkę, a tą tabliczką znamionową jest naklejka obok wybitego numeru ramy. Ta naklejka posiada info o moto. Ale dużo ktm-ów exc nie ma ich bo po prostu z biegiem czasu odklejają się od ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Powinieneś mieć tabliczkę, a tą tabliczką znamionową jest naklejka obok wybitego numeru ramy. Ta naklejka posiada info o moto. Ale dużo ktm-ów exc nie ma ich bo po prostu z biegiem czasu odklejają się od ramy.Pytanko - a czy ktoś widział taką naklejkę? Nie kwestionuję Twojej wypowiedzi, pytam tylko z ciekawości. Oczywiście na mojej ramie ani śladu takowej ;) . Pzdr.Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 wiesz w lc4 99" mam ale w 520 nie a jest to wersja exc i byla zarejestrowana w niemcowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Pytanko - a czy ktoś widział taką naklejkę? Nie kwestionuję Twojej wypowiedzi, pytam tylko z ciekawości. Oczywiście na mojej ramie ani śladu takowej icon_rolleyes.gif . Jak będę miał czas to zrobię fotkę mojej tabliczki znamionowej czyli naklejki.U nas dużo ludzi nie ma tej naklejek i jest dobrze, przeglądy przechodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Czy może ktoś opisać jak wyregulować zawory w exc 4t. A dokładnie jak ustawić dobrze tłok itp. Wie ktoś gdzie mogę kupić szczelinomierz 0.12. Bo taki jest luż na zaworach w ktm exc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Widzę, ze nikt tutaj nie pisze, oprócz mnie. Może teraz ktoś mi pomoże. Mam problem z przełącznikiem świateł, tzn. kręci mi się dookoła własnej osi i widac w nim 2 otwory, w jednej maiłem spręzynkę i wsadziłem tam kulkę, ale zaduzo to nie dało, a druga jest pusta na wylot dziura i podspodem jest taki jakby trójkąt wycięty w tym przełączniku. Czy czegoś tam brakuje?http://www.allegro.pl/item410060873_od_1_z...owy_do_ktm.htmlNa pierwszym zdjęciu widać, jak się kreci ten przełącznik i jedną dziurkę widać. Może wiecie co tam powinno być. Najgorsze jest to, ze te przełączniki są nierozbieralne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Miałem to samo lecz z kierunkowskazami, wszystko przez syf który dostał się do środka. Właśnie, jest too praktycznie nie rozbieralne więc zostaje Ci kupienie nowego przełacznika( myśle że nie jest jakoś strasznie drogie) albo zrobić samemu przycisk i zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Co ile mth wymieniacie filtry i olej w exc 520 ? Prosze o jakas potwierdzona infarmacje bo nei chce zakatowac sprzeta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Co ile mth wymieniacie filtry i olej w exc 520 ? Prosze o jakas potwierdzona infarmacje bo nei chce zakatowac sprzeta :wink:u mnie wymiana przypada po ok 10-12 zbiornikach (nie bawie sie w mth jak to miało miejsce w 2t :icon_mrgreen: )Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Co 5-6 zbiorników zależy od terenu.Filtry co drugą zmianę oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 które modele KTM'ow EXC 450 lub 400 rocznikowo są najbardziej udane?I jak z cenami poszczególnych roczników, jak się wahają? Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduromaniak Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Witam wszystkich dawno nie zaglądałem na forum a teraz widzę ,że ktoś miał fajny pomysł z tym tematem. Jeżdzę od roku na KTM 450 EXC (2003) Dla zainteresowanych podzielę się swoją opinią na temat tego motorku.Widzę ,że dużo ludzi chcących kupic EXC waha się między 450 a 525wybór jest prosty zależy gdzie i jak jezdzisz . 450 ma wystarczającą moc ,żebysobie pojezdzic po lesie po jakiś górkach czy jakiś tam bagnach (mocy napewno nie zabraknie) ,ale tak jak u mnie w okolicy gdzie jest dużo różnych żwirowni i mnustwo sypkiego piachu to 450 słabo daje sobie tam radę !!!Jeżeli chodzi o sprawy techniczne to jestem raczej zadowolony z niego (zawsze wróciłem na nim do domu)Moim zdaniem najważniejszą rzeczą jest pilnowac poziomu oleju przed każdą jazdą i czasu jego wymianypo za tym zawory ,łożyska ,filtry i inne duperele .Jak go kupiłem założyłem mu "na dzień dobry" neopreny na przednie zawieszenie ,wymieniłem łańcuch rozrządu,uszczelniacze pompy wody, świece .Silnik działa jak zegarek ,ktoś napisał ,że Jak się dobrze serwisujektma to ta maszyna musi jezdzic i to prawda !!! Na moim sam przejechałem 5000 km w trudnym tereniea teraz ma przejechane prawie 12 000 (to bardzo dużo) i ma chęc jeszcze jezdzic. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 5 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2008 (edytowane) Co 5-6 zbiorników zależy od terenu.Filtry co drugą zmianę oleju.Ludzie licza na oako ze jedna mth to jeden bak czyli wychodzi z tego co napisales okolo 6 mth na wymiane oleju czy to nie za czesto ? Ludzie w wyczynach zmieniaja co tyle olej a to jest przeciez enduro. Edytowane 5 Września 2008 przez michal_dh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 EXC to jest wyczyn tylko z papierami,sam jeżdzę exc 525 w dość ciężkim terenie i nie żałuje moto,ale przegląd to rzecz swięta.Jeśli pyrkam sobie po szutrach to 10 mth,inaczej 7-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi