peter Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Tak. Ale czy to jest jakas kolosalna roznica? utrzymanie troche drozsze ale za to cena zakupu czasami 4 tys nizsza :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sillyboy Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 utrzymanie troche drozsze ale za to cena zakupu czasami 4 tys nizsza :smile:Tylko pamiętaj że 99,5% SX nie ma szans na rejestrację a w większości przypadków na tych moto robi się dosyć długie trasy z przelotami po asfalcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 No ja rozumiem, ale mnie np nie stac wywalic 13 tys na wr 250 f, wiec sobie smigam yzfa. A na utrzymanie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jakie sa roznice miedzy exc 520 a 525 ? Co lepiej wybrac ? Warto dolozyc troche kasy i wziac 525 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Jakie sa roznice miedzy exc 520 a 525 ? Co lepiej wybrac ? Warto dolozyc troche kasy i wziac 525 ? Poprostu z biegem lat wprowadzili oznaczenie 525 a to to samo moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Wiem ze na pewno bak juz nie jest przezroczysty i chyba troche waga spadla. Ale czy cos z silnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Wiem ze na pewno bak juz nie jest przezroczysty i chyba troche waga spadla. Ale czy cos z silnikiem ?W silniku z tego co wiem zmian nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 planuje zakup exc450r'08. ale waham sie. glownie chodzi mi o koszty serwisu/bezawaryjnosc. sprzet bylby wykorzystywany do weekendowej jazdy, zadnych zawodow itp. alernatywa to WR450F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 sorki za OT ale ciekawi mnie jedna rzecz porównujac WRke a EXC tej samej pojemnosci które moto wypadnie lepiej ? czy są jakies spore róznice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PINOKIO Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 sorki za OT ale ciekawi mnie jedna rzecz porównujac WRke a EXC tej samej pojemnosci które moto wypadnie lepiej ? czy są jakies spore róznice ? są ogromne w yamaszce wybuchają silniki co w ktm sie nie zdarza :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_PL Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 W silniku z tego co wiem zmian nie było A nie było tak ze niektóre 520 miały skrzynie 5 biegową ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 planuje zakup exc450r'08. ale waham sie. glownie chodzi mi o koszty serwisu/bezawaryjnosc. sprzet bylby wykorzystywany do weekendowej jazdy, zadnych zawodow itp. alernatywa to WR450F. kupuj śmiało. Rzeczywiście części do KTM są droższe... ale co planujesz wymieniać w silniku z 2008r. :biggrin:olej i filtry to groszowe sprawy więc nie panikuj i bierz KTM :) Co do eksploatacji to musisz pamiętać o wymianie oleju, regulacji zaworów, smarze do łańcucha i hektolitrach benzyny. Reszty nie tykasz. Jako właściciel exc z 2007r. mogę KTM śmiało polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dzieki za odp. a kupilbys od prywatnego importera? roznica cenowa ogromna. moge kupic za 27k a w salonie wiadomo ile.czy lepiej celowac w salonowa gwarancje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoki Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 dzieki za odp. a kupilbys od prywatnego importera? roznica cenowa ogromna. moge kupic za 27k a w salonie wiadomo ile.czy lepiej celowac w salonowa gwarancje? z tego co mi wiadomo na exc jest miesiąc gwarancji... :icon_biggrin: więc chyba warto zaryzykować sprzęt z importu. Nawet jak coś się posypie to będziesz miał z czego naprawić. Ale odnośnie gwarancji zadzwoń lepiej do Sancheza lub Free&Fun i zapytaj, może coś się zmieniło w 2008r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 więc chyba warto zaryzykować sprzęt z importu. ktos kupowal moze cos od de_tomasso: http://moto.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10186 gdzie mozna kupic po dobrej cenie KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi