shipp Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Skoro o pierwszym motocyklu i starych latach mowa...Pamiętam, kiedy miałem około 10 lat, ojciec pierwszy raz pozwolił mi się przejechac na swojej SHLce. A ja coż, jedynka, maneta na maks i do przodu! Dogonił mnie, jakoś to powyłączał i na kilka lat miałem moto z głowy... Dopiero jako 13-14 latek znowu miałem kolejną okazję na naukę jazdy ojcowym sprzętem. Wtedy poszło gładko i zaczęła się moja era motocykli! :icon_biggrin: Czego to nie było! Komarek /z pedałami jak w rowerze/, Iż, SHLka, WSK, MZTka... Ależ się jeździło z kumplami! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Odpowiedzcie mi, czy do R1 (2004 rok) są dostępne stelaże pod kufry?:bigrazz: :wink: ;)(no bo tyle ogłoszeń "używana wyłącznie turystycznie" jest) Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeśli masz 26 lat tak jak w profilu to coś ściemniasz ... jak byłem dzieciakiem 14 lat temu to pociskałem na motorynce swojego brata, a kuzyna ogar był dla mnie szczytem marzeń :bigrazz: nie było skuterów. teraz dzieciak sąsiada z podstawówki jeździ sobie skuterem z Chin. ja o czymś takim nie mogłem nawet marzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) Szkoda, że ta generacja pasjonatów już umarła, gdzie zaczynało się X lat temu od wszelkiej maści Komarów, Ogarów i innych pierdopędów. Teraz "pasjonaci" zaczynają od tak jak co jakiś czas ktoś wspomina 600 tudzież innych bardzo poważnych motocyklowych pojemności no i jeżdżą... Dlatego chylę czoła motocyklistom starej daty :bigrazz: Kurde mam dopiero 19 lat i tak sie sklada, ze zaczynalem od ogarka 205 ;). Maszyna ponadczasowa :wink:. To wlasnie od tego pierdzika wszystko sie zaczelo. PozdrawiamMateusz Edytowane 20 Czerwca 2008 przez martian1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moridin Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeździłem na wszelkiej maści skuterach sam i z plecakiem. Komentarz jaki plecak rzucił po wejściu na GSRa: "O boże - w końcu coś stabilnego!" Mi przynajmniej dużo łatwiej jeździ się GSRem niż skuterem typu Piaggio czy inny shit (wypożyczaki na wakacjach i tego typu). Na ostatnim Piaggio 150 przy 60-80km/h miałem wrażenie że lecę 350. Strach się bać na tym. A w GSR respekt jest, ale też jakieś poczucie że motor jedzie tam gdzie chcesz, a nie gdzie go fantazja poniesie. Już nie wspominam o tym nawet że Piaggio nie ma hamulców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 jak byłem dzieciakiem 14 lat temu to pociskałem na motorynce swojego brata, a kuzyna ogar był dla mnie szczytem marzeń :icon_mrgreen: nie było skuterów. teraz dzieciak sąsiada z podstawówki jeździ sobie skuterem z Chin. ja o czymś takim nie mogłem nawet marzyć. A Simsony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Tiaaa... 14 lat temu nie było skuterów? Hahahahaha :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 a wtedy na simsona to było stać tylko bogate dzieci, na skuter tym bardziej bo jedynym skuterem był simson skuter :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Mówisz poważnie, czy w sensie, że u Was na Dolnym Śląsku nie było innych? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 a wtedy na simsona to było stać tylko bogate dzieci, na skuter tym bardziej bo jedynym skuterem był simson skuter :) O kuźwa to ja byłem bogatym dzieckiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 mi matka nie chciała dac na simsona a skuterów typu chińskie jak teraz nie było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 No cóż mi też nikt nie dał na simsona tylko sam zarobiłem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 hehe a ja byłem leniwym dzieckiem i czekałem aż rodzice dadzą, a że nie dali to musiałm sam zarobić ale już nie na simka :) btw. zanudziłbym się bez was w pracy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raVVVen Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 :) Ja podbierałem Dziadkowi Ogara. Dziwił się, że mu paliwa ubywa, ale zawsze dotankowywał, a ja cieszyłem się jak głupi, że nikt nie wie i mogę sobie tak śmigać.Po latach okazało się, że Dziadek wiedział, po cichu mi kibicował i paliwa dolewał żebym śmigał ;) Eh... szkoda, że mnie teraz nie widzi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zlynastolatek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 btw. zanudziłbym się bez was w pracy :) hahaha dobre :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi