mecglider Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 No to jak chwalic sie to sie chwale :D Przesiadlem sie wlasnie z mojej kochanej CeBulki na Honde VFR :crossy: . Wczoraj wlasnie odebralem mojego czerwonego diabelka i zrobilem pierwsze 100km :) HONDA VFR Tu krotki filmik PIerwsze wrazenia:- siodlo twarde - duuuuzo wiecej miejsca na siodle - zarowno dla mnie jak i pasazerki- bulgot silnika cos pieknego :)- 140 km/h to jak spacerek dla tego diabla :)- baaaaaaaaaardzo elastyczna przy zmianie biegow - nie dlawi sie nie dusi przy jezdzie na za wysokim biegu, a jako ze byly to pierwsze moje kilometry to zdazalo sie :]]]]]]]]]]] jak zrobie wiecej kilosow napisze cos wiecej. Teraz mamy 2 miesiace na wjezdzenie sie w VFR'ke a potem wypad na wakacje -->Wakacyjny wypad 2008 pozdrawiamy M&M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Wypas :D, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Gratulacje :D A powiedz mi jak sie spisjue Vtec???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Gratulacje!!! Miłego śmigania ponoć jednym z najżywotniejszych motocykli.Szerokości ! P.S. Pamiętaj o starej prawdze.....Czerwone są szybsze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Bardzo ale to bardzo ladny motocykl chociaz sam jakos za VTECiem w VFRce nie przepadam:P Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 ladna lokomotywa :icon_eek: Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blink Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Witam, świetna maszyna. Sam śmigałem VFR 750 przez 6 lat zupełnie bezawaryjnie. No i najpiękniejszy kolor do tego sprzęta to CZERWONY ! ! ! :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratulki!Ale ten model przed tym ładniejszy i podobno lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratulacje. Sam sie troche napaliłem na ten motocykl i może po wakacjach jak zarobie kasy to kupie sobie cos takiego jako drugi sprzęt :buttrock: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Gratulacje! :) Piekny przecinak :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mecglider Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 zdjecie :)zdjecie 1 ;] chyba pasujemy do siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Gratuluje. Taki właśnie motor- to mój cel na przyszły sezon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Świetny motocykl, wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi