-Jurgen- Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 czyli oderwanie fragmentu kości w miejscu przyczepu więzadła do kościa myślałem że kości tylko sie łamią :) w moim przypadku wygląda to tak na rtg, a tak w naturzejak tego dokonałem ?, na drodze z lekką koleiną, porośniętą trawą, uciekł przód i leżałem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 To w naturze obrzydliwe. Wstyd Jurku. Dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 współczuje. Niby tylko przód uciekł a taka kontuzja. Widac jacy krusi jestesmy :/ Szybkiego i pełnego powrotu do zdrowia ! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ho ho, na rtg lepiej to wygląda :P Nie ma co się martwić, ja np miałem odprysk kłykcia kości piszczelowej, także chcieli mi nogę ''na sztywno'' zrobić, ale jakoś się udało i mam normalnie zginającą, tylko, że z zawiasem w środku i noszę stabilizator :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robmot Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ta świeża trawa jest naprawdę paskudna, wczoraj ledwo wyprowadziłem moto z podobnego uślizgu. Najgorsze jest to że nie widać po czym się jedzie. Już błoto lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Szwy majstersztyk :D Powrotu do zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Wracaj do zdrowai i nie strasz tym palcem. Słabo mi teraz.ps. jak cos to piszcie, ze zdjecia dla ludzi o mocnych nerwach czy cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 a myślałem że kości tylko sie łamią :) lamia,miazdza,wylaza przez skore na swiat a odpryski rozkladaja sie a potem wyplywaja wraz z ropa wiec przestan sie mazac bo to tylko drobny uraz malego paluszka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 NIe wygląda to za ciekawie, ale dobrtze ze tylko na małym palcu sie skończyło. Zdrowiej szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 1 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 dzieki za slowa pocieszenia chociaz nie taki byl cel tego watku :>, napisalem poprostu informacyjnie :buttrock:dodam ze dzis, sumujac bol pooperacyjny od drutu i guzika, ciagle dziwne odczucia spowodowane zmiana krazenia w palcu wynikajace z jego usztywnienia, wylaczenie z aktywnego zycia, niby moge sie troche polansowac na drifterze ale tez nie do konca, drgania, ped powietrza nie pozwalaja rozwinac skrzydel, poza motocyklami nurkuje wiec pare fajnych nurkowan mi ucieklo, 19.06 jest zlot weteranow rotor a ja mam na 16 wizyte w poradni, jak mi palec rozkroja by wyjac drucik to znowu minie pare dni nim wsiade na jakiekolwiek moto, uwzgledniajac to wszystko podjal bym decyzje o usunieciu odlamanego kawalka nawet kosztem lekkiego nie prostowania palca do konca, do dnia dzisiejszego mialbym juz wszystko za soba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 pomęcz sie chwile, bo pełnia zdrowia i pełna sprawność przede wszystkim !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Wracaj do zdrowai i nie strasz tym palcem. Słabo mi teraz.ps. jak cos to piszcie, ze zdjecia dla ludzi o mocnych nerwach czy cos. gdzie tam dla ludzi o mocnych nerwach... :icon_mrgreen: a gdybyś Ty tak miał to bałbyś się spojrzec na swojego palucha bo to dla ludzi o mocnych nerwach? :icon_mrgreen: :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edie Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Na wlasne obrazenia jakos inaczej reaguje niz na obrazenia innych. Ale nie zapominajmy, ze sa tutaj panie(zero dyskryminacji czy wysmiewania :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Ja po moim ostatnim wypadku (pisalem o nim) mialem tez zlamanie awulsyjne tylko ze nie paluszka w lapce, ale miednicy, dokladnie to oderwanie kolca biodrowego. na szczescie wszystko ma byc normalnie dobrze, lecz jestem w trakcie dosc dlugiej rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi