jarenty Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 ......schowek masz pod zadupkiem ale jest tak skromny, że ledwie narzędzia wchodzą :banghead: To jest raczej schowek na kartę kredytową a nie narzędzia :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_250r Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 To jest raczej schowek na kartę kredytową a nie narzędzia :):) Oj nie przesadzaj :D mi się tam jeszcze mieści prawo jazdy i dowód rejestracyjny, jak dobrze upchnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Hhehe a mi sie tam nic nie mieści ,no może błyszczyk. :biggrin: Co do ubioru latam w kombi ze skóry firmy Dainese i nie czuje sie jakoś dziwnie ze wzgledu na moc mojej żabki.Każdy podchodzi do tego indywidualnie,ja kombi kupiłam uniwersalne kolorystycznie wiec gdy sie przesiade na cos innego bedzie jak znalazl,tak mam tez z kaskiem HJC i butami Sidi.Liczy sie dla mnie bezpieczeństwo a nie to co innni powiedza.Mało jezdzi kolesi w szortach na lytrach a pozniej przy upadku madry albo i nie Polak po szkodzie.Poza tym nawet przy szlifie z predkosci 50/60na godz wole leciec w kombi,ktore mnie ochroni niz w "dresach"bo ktos sie bedzie smial.Mam na to wyje..ne. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 wczoraj odebrałem matiza od mechanika i powiem wam, że te auto pomimo, że fajne, to w ogóle nie przyspiesza :P Co jak co, może jeździmy "rowerkiem" ale przyspieszenie to on ma całkiem niezłe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 I na dodatek pali mniej niż Matiz :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Panowie ja nie jezdze rowerkiem :icon_twisted: ,to jest male,lekkie moto sportowe. :biggrin: Spalanie faktycznie ma malutkie i przyspiesza fajnie,do tego jest idealne dla niskiej kobiety. :icon_razz: ;) Edytowane 30 Marca 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 A u mnie nastąpiła obsuwa z przeglądem i przez następny tydzień będę śmigał z niesprawnymi hamulcami :banghead: Czasami to moto może wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Co sie stało? Czemu są niesprawne? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Bo nie odbijając i przepala mi tarcze jednocześnie żrąc klocki i benzynę. Teraz to chyba mam 6L/100KM :icon_rolleyes: Syf złapały, a żeby to dobrze wyczyścić to trzeba totalnie rozebrać zaciski i od nowa uzupełnić płyn hamulcowy. Mówiąc po polsku zabulić 2x120zł plus klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 (edytowane) A samemu nie chcesz spróbować naprawić ? Nie powinno to być zbytnio trudne. Jak masz ogólne pojęcie o mechanice i podstawowe narzędzia to powinno się udać. Edytowane 31 Marca 2010 przez jarenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Czyściłem już 3 czy 5 razy bez rozbiórki ale dokładnie i nadal kupa a cackać z płynem hamulcowym nie mam zamiaru. No i temat narzędzi słabo wygląda zwłaszcza, ze z tyłu łepki szpilek klocków mam omsknięte. No po prostu nie mam głowy do hamulców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alt Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Cisza oznacza, że nikt nie ma czasu, bo każdy jeździ :-) Mojej małej czarnej stukneło 600 km, zaliczyła też pare km w lekkim deszczu. Kierownik też przezył ;-) Alt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 No fakt, jeździ się :crossy: Dzisiaj zrobiłem prawie 250 km. Było pogodnie ale lekko zmarzłem. Teraz ciepła herbatka i obmyślam nad następnymi zakupami do moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ja chciałbym, ale się przeziębiłem i mam potworny katar :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 (edytowane) ja chciałbym, ale się przeziębiłem i mam potworny katar :( Biedactwo :bigrazz: Pewnie,ze sie lata. :icon_biggrin: Jarenty daj zanc jak bedziesz latac, na gg moze( :icon_question: ), chociaz w tym tygodniu bedzie ciezko. Edytowane 6 Kwietnia 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi