medyk88 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 witam, w dniu dzisiejszym porządkując piwnicę znalazłem jakieś wiekowe moto i nie wiem co to.czy jest ktoś komu mógłbym podesłać zdjęcie i powiedział mi co to jest?? mogę mms-em na komóre lub zdj na maila z góry dziękuję z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Wyślij mi na maila: [email protected] . I wstawię na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 wysłałem już z komórki z nr 662xxxxxx jak dojdzie to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/630c53561072793d.html Z tego co patrzyłem to chyba Jawka 50 Mustang:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Taa to wiekowe moto to jawka 50... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 no a juz myslalem ze jakas m05 albo co najmiej dwuramuwa a tu jawocha :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz87 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 no a juz myslalem ze jakas m05 albo co najmiej dwuramuwa a tu jawocha D.gifKurcze też tak pomyslałem :] Ale w wawie w piwnicy to raczej ciężko.. chociaż ja wiem gdzie w środku Lublina stoi iż planeta(lekki złom) pod folią :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 dzieki serdeczne. :icon_biggrin: ta jak wiem już o to to moge sprzedać pozdrowieni ludzie z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 To wspaniała jawa mustang! zasuwa jak diabli ale nie nadaje sie na dzisiejsze czasy kryzysu paliwowego:-)Norma 3-4 l/100 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Jezzuuu łza się w oku kręci toż to moja młodość.Napęd na jedno koło a drugie wspomagaNo i ma turbo.Musiałem chadrę gasić 2 km przed domem żeby ojciec niewiedział o której synek wrócił,ma jednak ten swój specyficzny gang zawsze go poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
personPILA Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 to bierz od niego i smigaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Ja bym wzioł, ale nie stac mnie na paliwo, ale na alle drogo to pójdzie za jakies 3 stówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyszunia1514 Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) oj tam, spalanie :notworthy: idzie się przyzwyczaić :icon_razz: . Taka jawka to cos pięknego. 6,5 tys obr 3,5 km i ciągnąca sie smuga dymu za tyłkiem. Tego sie nie da nie kochać :flesje: Edytowane 19 Maja 2008 przez szyszunia1514 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 fakt, moc ma diabelska na te 50cm i klang niezły, taki...specyficzny, hahahaha, szukaj za kwitami to bedziesz jezdził, i scigał sie z plastikowymi skuterami:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIUS Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Tylko czemu mi chadra niechciała palić na kopnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi