Skocz do zawartości

Senda &0ccm Cylek Airsal Pytanie;]

koziro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanko jakie powinny byc osiagniecia takiego cylka bo w moim cos sie nie zgadza bo 90 km/h to chyba cinko co mozna zrobic by podniesc osiagniecia i czy cos nie jest zwajchowane???Pzdr;p;p

:lapad: :lapad: :D :bigrazz:

A kto Ci to wymieniał? Skuter był po wszystkim regulowany? Swoją drogą, takie pytano dla wszystkich "tjuningująch" swoje pierdzitka, czy jak zwiększacie osiągi (KM i V-max) robicie coś przy hamulcach, czy racze tak standardowo olewacie??? Bo zauważyłem, że często ładuje się full kasy w poprawę seryjnych osiągów, ale mało kto pamięta, że seryjne hamulce, to tak wtedy średnio sprawne są...

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

Smieszne lamiesz prawo :P:Phahah...... jak bym mial miec zablokowanegop do 45 to chyba jezdzilbym rowerem ;p;p

:P :) :)

regulowany byl gaznik a zakladany mialem przez firme automax wykasowali mi 220 zl ale sam tego nie umiem

mialem sende, leciala mi 105km/h ,przelozenia 11-48z tlumik bidalota,gaźnik 16mm,a cylinder to no name z allegro nowka .Docieralem z 500km i pozniej bez przegrzewania go cisnelem ile sie dalo.Paliła mi kapcia do 3 biegu.Wiec jak ty na 80cc lecisz tylko 90 to albo twoje przelozenia na nic wiecej CI nie pozwola albo ladna ryse zrobiles na cylindrze :biggrin: pzdr!

Warsztat motocyklowy na warmii i mazurach zapraszamy http://www.facebook.com/fast2fix

a zębatki ?? na moc szybkośc czy pośrednio ?? mi sie też wydaje że przy przełożeniach na prędkość powinna 100 iśc dt 50 81 rocznik idzie 90 na fabrycznym garze na zębatkach na prędkość a mocy ma z 4-5KM

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl

mam standardowe przelozenie i nie chce pojsc wiecej a moze standardowy wydech go tak blokuje ??juz sam nie wiem co jest wpakowalem prawie kola w silnik a on tylko 90 leci ..... gaznik mam 19mm dellorto nie wiem a gdzie moze miec blokady bo nie wiem czy mi jeszce na wydechu zostala jest na nim czy nie ?????? :crossy: :lalag: ;) :banghead: