Patriko Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Czasem trafi się jakiś biedak w tanim BMW MPower i też jest lipa ale tych da się cyknąć jeszcze. :biggrin: :clap: :clap: :) :) :lalag: Biedak w MPower :D Mam kolegów w Szkocji, twierdzą, że akurat kupienie tam jakieś M to wcale nie tak duże wyzwanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 :clap: :clap: :) :) :biggrin: Biedak w MPower :D Mam kolegów w Szkocji, twierdzą, że akurat kupienie tam jakieś M to wcale nie tak duże wyzwanie :lalag:A no da się. Biorąc pod uwagę że masz średnią pracę np. w budowlance (nisko edukowani, język na poz. podstawowym) to na taką Beemę z linku poniżej dasz radę odłożyc kasę w 5-7 miesięcy. Zależy jak oszczędzasz.http://cgi.ebay.co.uk/BMW-530i-SPORT-E39-A...1QQcmdZViewItem Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 A no da się. Biorąc pod uwagę że masz średnią pracę np. w budowlance (nisko edukowani, język na poz. podstawowym) to na taką Beemę z linku poniżej dasz radę odłożyc kasę w 5-7 miesięcy. Zależy jak oszczędzasz.http://cgi.ebay.co.uk/BMW-530i-SPORT-E39-A...1QQcmdZViewItem Akurat ta 530 z Twojego linku nie jest rdzennie prawdziwą MPower :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Akurat ta 530 z Twojego linku nie jest rdzennie prawdziwą MPower :)Taa, do Mki brakuje jej jakichs 170 hp :clap: :clap: BTW wczoraj w Chybach i droga na Szamotuly szalal koles czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5144558. Halasu robilo toto okropnie duzo. Korcilo zeby go pogonic, ale niestety zanim wsiadlem na moto to zniknal gdzies za horyzontem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Taa, do Mki brakuje jej jakichs 170 hp :clap: :clap: BTW wczoraj w Chybach i droga na Szamotuly szalal koles czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5144558. Halasu robilo toto okropnie duzo. Korcilo zeby go pogonic, ale niestety zanim wsiadlem na moto to zniknal gdzies za horyzontem :) Ostatnio na autosradzie po raz 3 widziałem Murcielago czarne... A co do tego Lambo myślę, że mógł byś mu skopać dupsko zajc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ostatnio na autosradzie po raz 3 widziałem Murcielago czarne... A co do tego Lambo myślę, że mógł byś mu skopać dupsko zajc :)Spod swiatel pewnie tak,ale na autostradzie to motocyklem mozna tylko wydechy takiego sprzeta ogladac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Spod swiatel pewnie tak,ale na autostradzie to motocyklem mozna tylko wydechy takiego sprzeta ogladac :) Tak, oczywiście chodziło mi o przyspieszenia :) Choć szczerze mówiąc sam jestem ciekaw kiedy by doszedł moją CBR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Niektóre historie całkiem niezłe - może dorzucę swoją. W sumie rzadko zdarza mi się żeby jakaś puszka wystartowała ze świateł, ale całkiem niedawno, jeszcze na FZS 600 miałem 2 przygody. Jeden koleś stawiał się Audi A4 1,9TDI w okolicach Malty w Poznaniu, ale po starcie ze świateł nie miał nic do powiedzenia. Chociaż w sumie zdziwiłem się bo "jakoś" to Audi jechało. Druga historia trochę ciekawsza, tym razem w roli głównej BMW M3 całkiem świeże :banghead: Jechałem sobie w Poznaniu z Ronda Rataje ul. B. Krzywoustego - taka dziurawa 3-pasmówka - całkiem przepisowo, lubią tam stać pały. Więc jadę sobie 90 kmh i widzę w lusterku BMW, które daje mi znaki żebym zjechał. Więc zjeżdżam, koleś mnie wyprzedza, ja redukcja i za nim :] Myślałem że jak zwykle dam na trójce i będzie po nim, ale nic. Przed wiaduktem bujnęliśmy się do 190 kmh, Fazer non stop powyżej 10k rpm i szliśmy równo :banghead: Po remontowanym wiadukcie przepisowo w sznureczku, za wiaduktem piękna wylotówka z Poznania i ogień. 3 do końca, 4 do końca, 5 wciskam, tak do 220 kmh szliśmy równo, niestety Fazer przy tych prędkościach marnie się rozpędza więc kolo mi odjechał. Mimo przegranej miło wspominam przygodę :banghead: Może gdybyśmy startowali od 0 to trochę bym mu odjechał na starcie, ale na długiej prostej 100 KM naked z małą owiewką nie ma zbyt dużych szans z 350 KM lekką puszką. Fajne to M3 :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 (edytowane) Łeee... a ja myślałem, że jak już wyjadę swoją VT700 to będę łoił dupska wszystkim w Poznaniu :icon_eek: :D :biggrin: Joke :biggrin: :clap: :) ;) edit....wszystkim puszkom rzecz jasna :P Edytowane 20 Maja 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Fajne to M3 ;) To fajne M3 mogło by pooglądać mój prześliczny zadupek i tłustą oponę :) :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ...o ile by zdążył... :) :) :buttrock: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 ...o ile by zdążył... :D :D :D A byś widział miny kierowcy i jego panienki w takim samochodzie :icon_biggrin:NIEZASTĄPIONE :lalag: :bigrazz: No ale cóż, jak się jest dosłownie "idiotą" ścigałki z motocyklową klasą królewską nie mogą inaczej się skończyć ;) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) A ja jakoś nie mogę znaleźć konkurenta na szosie... Jakoś tak nie dają rady tymi puszkami... Widocznie trafiasz na nieodpowiednie puszki i nieodpowiednich kierowców :) Kiedyś, jeszcze na ZX-6R, miałem przyjemność z Porsche Carrera 4S. Na trasie Śrem - Kórnik (dla tych co nie znają - zwykła "żółta" droga) nie dałem mu rady, szliśmy po tych nierównych zakrętach gdzieś koło 2 zł, ale przyczepność 4 kół zrobiła swoje i gość odszedł... Dogoniłem go dopiero w Kórniku. Na trasie katowickiej (dwa pasy) już było lepiej, bo przynajmniej byłem z przodu :flesje: Ale i tak siedział mi na dupsku cały czas. Po wszystkim podziękowaliśmy sobie kiwnięciem za miłą zabawę i odjechaliśmy każdy w swoją stronę :icon_evil: Edytowane 21 Maja 2008 przez Fat Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 (edytowane) Heh. No niezłe historie pt. "z życia wzięte". A przed chwilą chytałe dział o spokojnych motocyklistach i jak to tam ludzie piszą że zawsze jeżdzą spokojnie, tylko TROCHĘ ponad limit itp. :icon_evil: ;) PS. Ciekawe jeki samochód miałby start z Hayabusą od 0 spod świateł. Z tego co wiem to rzadko spotyka się takie samochody. :flesje: :) A jeszcze rzadziej spotyka się motocyklistow którzy dają pełen gwizdek Hayką spod świateł. :buttrock: :buttrock: Edytowane 21 Maja 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 To fajne M3 mogło by pooglądać mój prześliczny zadupek i tłustą oponę :flesje: :) :icon_evil: Hehe, Fazer niestety jest "trochę" słabszy i "trochę" cięższy od 1000RR - poza tym brak owiewek robi swoje przy dużych prędkościach. Myślę, że nawet dobry ścig 600 dałby radę temu M3 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi