Skocz do zawartości

Prowokacje

Rekomendowane odpowiedzi

Czasem trafi się jakiś biedak w tanim BMW MPower i też jest lipa ale tych da się cyknąć jeszcze. :biggrin:

:clap: :clap: :) :) :lalag:

Biedak w MPower :D

Mam kolegów w Szkocji, twierdzą, że akurat kupienie tam jakieś M to wcale nie tak duże wyzwanie ;)

:clap: :clap: :) :) :biggrin:

Biedak w MPower :D

Mam kolegów w Szkocji, twierdzą, że akurat kupienie tam jakieś M to wcale nie tak duże wyzwanie :lalag:

A no da się. Biorąc pod uwagę że masz średnią pracę np. w budowlance (nisko edukowani, język na poz. podstawowym) to na taką Beemę z linku poniżej dasz radę odłożyc kasę w 5-7 miesięcy. Zależy jak oszczędzasz.

http://cgi.ebay.co.uk/BMW-530i-SPORT-E39-A...1QQcmdZViewItem

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

A no da się. Biorąc pod uwagę że masz średnią pracę np. w budowlance (nisko edukowani, język na poz. podstawowym) to na taką Beemę z linku poniżej dasz radę odłożyc kasę w 5-7 miesięcy. Zależy jak oszczędzasz.

http://cgi.ebay.co.uk/BMW-530i-SPORT-E39-A...1QQcmdZViewItem

Akurat ta 530 z Twojego linku nie jest rdzennie prawdziwą MPower :clap:

Akurat ta 530 z Twojego linku nie jest rdzennie prawdziwą MPower :)

Taa, do Mki brakuje jej jakichs 170 hp :clap: :clap:

BTW wczoraj w Chybach i droga na Szamotuly szalal koles czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5144558. Halasu robilo toto okropnie duzo. Korcilo zeby go pogonic, ale niestety zanim wsiadlem na moto to zniknal gdzies za horyzontem :)

Taa, do Mki brakuje jej jakichs 170 hp :clap: :clap:

BTW wczoraj w Chybach i droga na Szamotuly szalal koles czyms takim http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5144558. Halasu robilo toto okropnie duzo. Korcilo zeby go pogonic, ale niestety zanim wsiadlem na moto to zniknal gdzies za horyzontem :)

Ostatnio na autosradzie po raz 3 widziałem Murcielago czarne...

A co do tego Lambo myślę, że mógł byś mu skopać dupsko zajc :)

Ostatnio na autosradzie po raz 3 widziałem Murcielago czarne...

A co do tego Lambo myślę, że mógł byś mu skopać dupsko zajc :)

Spod swiatel pewnie tak,ale na autostradzie to motocyklem mozna tylko wydechy takiego sprzeta ogladac :)

Spod swiatel pewnie tak,ale na autostradzie to motocyklem mozna tylko wydechy takiego sprzeta ogladac :)

Tak, oczywiście chodziło mi o przyspieszenia :)

Choć szczerze mówiąc sam jestem ciekaw kiedy by doszedł moją CBR...

Niektóre historie całkiem niezłe - może dorzucę swoją. W sumie rzadko zdarza mi się żeby jakaś puszka wystartowała ze świateł, ale całkiem niedawno, jeszcze na FZS 600 miałem 2 przygody. Jeden koleś stawiał się Audi A4 1,9TDI w okolicach Malty w Poznaniu, ale po starcie ze świateł nie miał nic do powiedzenia. Chociaż w sumie zdziwiłem się bo "jakoś" to Audi jechało.

Druga historia trochę ciekawsza, tym razem w roli głównej BMW M3 całkiem świeże :banghead: Jechałem sobie w Poznaniu z Ronda Rataje ul. B. Krzywoustego - taka dziurawa 3-pasmówka - całkiem przepisowo, lubią tam stać pały. Więc jadę sobie 90 kmh i widzę w lusterku BMW, które daje mi znaki żebym zjechał. Więc zjeżdżam, koleś mnie wyprzedza, ja redukcja i za nim :] Myślałem że jak zwykle dam na trójce i będzie po nim, ale nic. Przed wiaduktem bujnęliśmy się do 190 kmh, Fazer non stop powyżej 10k rpm i szliśmy równo :banghead: Po remontowanym wiadukcie przepisowo w sznureczku, za wiaduktem piękna wylotówka z Poznania i ogień. 3 do końca, 4 do końca, 5 wciskam, tak do 220 kmh szliśmy równo, niestety Fazer przy tych prędkościach marnie się rozpędza więc kolo mi odjechał. Mimo przegranej miło wspominam przygodę :banghead: Może gdybyśmy startowali od 0 to trochę bym mu odjechał na starcie, ale na długiej prostej 100 KM naked z małą owiewką nie ma zbyt dużych szans z 350 KM lekką puszką. Fajne to M3 :wink:

Łeee... a ja myślałem, że jak już wyjadę swoją VT700 to będę łoił dupska wszystkim w Poznaniu :icon_eek: :D :biggrin:

Joke :biggrin: :clap: :) ;)

edit.

...wszystkim puszkom rzecz jasna :P

Edytowane przez Boa

Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc...

...o ile by zdążył... :D :D :D

A byś widział miny kierowcy i jego panienki w takim samochodzie :icon_biggrin:NIEZASTĄPIONE :lalag: :bigrazz: No ale cóż, jak się jest dosłownie "idiotą" ścigałki z motocyklową klasą królewską nie mogą inaczej się skończyć ;) :smile:

A ja jakoś nie mogę znaleźć konkurenta na szosie... Jakoś tak nie dają rady tymi puszkami...

Widocznie trafiasz na nieodpowiednie puszki i nieodpowiednich kierowców :) Kiedyś, jeszcze na ZX-6R, miałem przyjemność z Porsche Carrera 4S. Na trasie Śrem - Kórnik (dla tych co nie znają - zwykła "żółta" droga) nie dałem mu rady, szliśmy po tych nierównych zakrętach gdzieś koło 2 zł, ale przyczepność 4 kół zrobiła swoje i gość odszedł... Dogoniłem go dopiero w Kórniku. Na trasie katowickiej (dwa pasy) już było lepiej, bo przynajmniej byłem z przodu :flesje: Ale i tak siedział mi na dupsku cały czas. Po wszystkim podziękowaliśmy sobie kiwnięciem za miłą zabawę i odjechaliśmy każdy w swoją stronę :icon_evil:

Edytowane przez Fat

Heh. No niezłe historie pt. "z życia wzięte". A przed chwilą chytałe dział o spokojnych motocyklistach i jak to tam ludzie piszą że zawsze jeżdzą spokojnie, tylko TROCHĘ ponad limit itp. :icon_evil: ;)

PS. Ciekawe jeki samochód miałby start z Hayabusą od 0 spod świateł. Z tego co wiem to rzadko spotyka się takie samochody. :flesje: :) A jeszcze rzadziej spotyka się motocyklistow którzy dają pełen gwizdek Hayką spod świateł. :buttrock: :buttrock:

Edytowane przez qurim

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

To fajne M3 mogło by pooglądać mój prześliczny zadupek i tłustą oponę :flesje: :) :icon_evil:

Hehe, Fazer niestety jest "trochę" słabszy i "trochę" cięższy od 1000RR - poza tym brak owiewek robi swoje przy dużych prędkościach. Myślę, że nawet dobry ścig 600 dałby radę temu M3 ;)