Frem Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 testy sa tylko do wykucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scorpion26 Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Zgodnie z moją wiedzą - po skręcie możesz zając dowolny pas ruchu. Z tym że (i kodeks tego zdajesie nie opisuje, ale taka jest praktyka) jeśli do skrętu w danym kierunku jest więcej niż jedny pas ruchu to zajmując pas inny niż odpowiadający temu z którego skręcasz dokonujesz manewru zmiany pasa co powoduje że jak ktoś skręca razem z Tobą - musisz go puścić zanim wjedziesz na jego część drogi. Innymi słowy - skręcając z kimś w jedną stronę nie możesz wbić się na jego pas bo będzie to wymuszenie. Tak, zgadza się ale mi chodzi o to czy tak jest również ze skrzyżowaniami z sygnalizacją świetlną jak jest jeden pas w lewo z którego się rusza a na te co sie wjeżdza jest np.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) A w czym problem nauczyć się testów? Większość kierowców się boi poprostu swojej niewiedzy... :) W tym, że dwa razy oblałem teorię znając perfekcyjnie przepisy a na tym samym egzaminie zdały osoby, które nie mając pojęcia o prowadzeniu auta przeszły bo znały testy i odpowiedzi. Ja, kiedy zdałem za trzecim razem, po pierwszych dwóch pytaniach mogłem powiedzieć który nr ma test i odpowiadać dalej bez czytania pytań. Czy to o to chodzi???? :wink: Jak czytam to co piszecie to mnie strach ogarnia przed egzaminem na A. Edytowane 7 Maja 2008 przez ZIGGI Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 sie nie ma co stresować, ale prawda jest taka że testy musisz wykuć... taki system egzaminowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycek Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Tak, zgadza się ale mi chodzi o to czy tak jest również ze skrzyżowaniami z sygnalizacją świetlną jak jest jeden pas w lewo z którego się rusza a na te co sie wjeżdza jest np.2Światła nic nie zmieniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 I tak najbardziej mnie rozwala pytanie o znaleziony na miejscu wypadku palec. I "prawidłowa" odpowiedź - "umieszczę w sterylnej gazie w woreczku z lodem". Testy jak zwykle - trzeba zakuć, zdać, zapomnieć. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 (edytowane) To jak? Nie będziesz woził w motocyklu apteczki z lodem? No weź przestań :biggrin: ...ja to nawet gaśnicę będę woził :biggrin: Edytowane 8 Maja 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 W 80% pytań nie ma potrzeby nawet czytać pytania.Nie wiem po co komu te testy, chociaz zawsze takie były odkąd pamiętam i nie należy ich brać dosłownie bo na tym się za dobrze nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Urwany palec wloze do karmana i zaniose psu zeby mial sobie co pogryzc :icon_question: żenada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi