Ania Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 a wie ktos moze jak jest w ciechanowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 W zeszlym roku zdawalem egzamin w Chelmie (za Lublinem jakies 25 km od Dorohuska). Mozna sie bylo zapisac jednoczesnie na teorie i praktyke. Czas oczekiwania 2 tyg. Jak sie czlowiek uprze to moze nawet korespondencyjnie zalatwic formalnosci i przyjechac na miejsce dopiero w dniu egzaminu (rozmawialem z gosciem, ktory tak wlasnie zrobil). Motocykl to Honda CBF 250 zakupiony w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerrryD Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Zdawałem ostatnio w Skierniewicach. Teorię jeszcze w grudniu, najbliższy termin był dosłownie kilkudniowy, w dodatku w sobotę (mają zwykle jedną pracującą w miesiącu). Byłem jedyny na A. Praktyka: terminy zaczynały się od tygodnia wzwyż, i to nie pojedyncze, ale praktycznie dowolne (chyba nawet do wyboru codziennie; kilka grup dziennie). Zapisałem się 20.04, zdawałem 30.04, prawo jazdy do odbioru w starostwie 15.05. Z naszej grupy 3 osoby zdały, a jedna oblała bo wywaliła się na placu przy hamowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba1976 Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Najnowsze wieści z warszafki: dzisiaj rano zdałem teorię :biggrin: , praktyka 18.06 czyli trzy tygodnie. Da się przeżyć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 28 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Najnowsze wieści z Wrocka: wczoraj po południu zdałem teorię :) , praktyka 19.06. Gdybym był 2 osoby wcześniej w kolejce to bym zdawał 18. Więc różnica niewielka. Jak wychodziłem były jeszcze miejsca na 19 i 20. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 W Łodzi, teoria zdana 20 maja....wczoraj miałem praktykę .... czas oczekiwania 8 dni :bigrazz: w sumie nie długo zarówno terminy teoretyczne jak i praktyczne ale nie wiem jak długo tak będzie ;) Acha....Zdałem ;) Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Ja też. Dopiero dzisiaj. Ale na papier mam czekać teraz trzy tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Poznań Teoria zdana 9 maja a praktyka na ....12 lipca :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Jak macie termin egzaminu powyżej 30 dni piszcie odwołania do kierownika wordu!! Zawsze skutkuje!! http://209.85.135.104/search?q=cache:6mVzx...clnk&cd=1&gl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 31 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Orientuje się ktoś jak wygląda sytuacja praktyki A na odlewniczej w Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Co konkretnie Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 word sieradz - na całość czyli teoria praktyka w jednym dniu czekalem miesiąc i tydzień wiec nie za ciekawie, a osobno to nie wiem -byc może to nieco szybciej się odbywa wtedy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 WORD POZNAN widze bije wszystkich narazie, dzisiaj bylem zapisac sie na szkolenie odejmujace punkty karne, i slyszalem, ze na teroie czeka sie w sumie nie dlugo bo 14 dni, a na praktyke i tutuaj mozecie wierzyc badz nie terminy sa juz na sierpien / wrzesien, a przypominam ze mamy poczatek czerwca, byscie widzieli tych ludzi jak sie denerwowali w sumie im sie niedziwie Cytuj ----------------------Pozdrawiam Ryszard N. (riko) poznanskie forum motocyklistowwww.niezniszczalni.com/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Wierzę, wierzę... taj jak już wcześniej wspomniałem zapisywałem się 30 kwietnia i dali mi termin na 17 lipca :icon_mrgreen:A już sobie w brodę plułem, że nie wziąłem najpierw teorii, bo może praktykę miał bym prędzej, ale widzę, że ni dudu :banghead:Dranie... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Co konkretnie Cię interesuje?Tak jak napisałem na kiedy są terminy egzaminu praktycznego na odlewniczej:) W pon. mam teorie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi