serwient Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie mylisz sie, tylko cala ta akcje przezywasz jak żaba okres, ale dobra basta, nic do ciebie nie mam :icon_mrgreen: Lekarz kazał przytakiwac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Nie mylisz sie, tylko cala ta akcje przezywasz jak żaba okres, ale dobra basta, nic do ciebie nie mam :P Lekarz kazał przytakiwac :icon_mrgreen:oj bardzo przeżywam.... normalnie powieszę jeśli nie wygram :icon_mrgreen: a teraz idę służbiowo korzystać z pięknego dnia :cool: miłego popołudnia życze Państwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 My sie tylko bawimy :icon_mrgreen: z usmiechem na twarzy :cool: Milego milego :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 i tak to wynika z twojej akcji do tej pory ze niesprawiedliwe, protesty , bla bla bla :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 i tak to wynika z twojej akcji do tej pory ze niesprawiedliwe, protesty , bla bla bla :flesje:z naciskiem na bla bla bla :banghead: ale pogoda za to dziś jest przecudowna :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 oo chwile nie zaglądałem i ile się dzieje, jakie dyskusje piekne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 oo chwile nie zaglądałem i ile się dzieje, jakie dyskusje piekne :D Bo rozsyłałes PM'y do ludzi z forum :D ja nawet trzy dostalem...nie mowiac ile od Aśki przyszlo :wink: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 halo, nie wysyłałem PMów !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 halo, nie wysyłałem PMów !!hehe, dobra dobra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Temat chyba zmierza ku oczyszczalni. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Temat chyba zmierza ku oczyszczalni. :)a konkurs ku końcowi. a najgorsze jest to, że kiedy tutaj rozstrzygać będą się losy świata, my z Marcinem będziemy chlać na działce, więc wyniki i tak poznamy dopiero w niedzielę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 oby nie wyszła żadna awantura na tej działce :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 oby nie wyszła żadna awantura na tej działce :Pwidły są(patrz-avatar Marcina), sztachety tez się jakieś znajdą... oj może być ostro.... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 widły są(patrz-avatar Marcina), sztachety tez się jakieś znajdą... oj może być ostro.... :icon_mrgreen: Piwo tez jest obiecane za wygraną ( patrz avantar Marcina) :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Piwo tez jest obiecane za wygraną ( patrz avantar Marcina) :P :icon_mrgreen:to na avatarze to akurat nie piwo, a kilkuletnia zwietrzała żytnia w obtłuczonej butelce. więc zastanów sie jeszcze raz czy za taką nagrodę warto oddawać głos :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi