GT 80 Opublikowano 9 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Z tych sprzętów TYLKO simson! W żadne "nowe" romet nie radze Ci się bawić. Poszukaj w archiwum jakie historie się z nimi dzieją to zrozumiesz o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubadandy Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 simson najlepszy szybko kupuj bo ktoś ci go zakosi :smile::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KarOr Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 Bier simsona bo te nowe romety to made in china ;p i bedize wiecej w serwisie niz na drodze ;p( bo z pewnoscia takiego badizewia sam niezrobisz, a simka to sobie sam wrazie awari mozesz zrobic bo nie trudno)a simson pełnoletni pewnie wiecej km natrzaska niz nowy 'romet ogar 900" od tych chinskich rometow wolabym komara polskiego czy ogara 200 ktorego kiedys posiadalem :D i przy dobrej zabawie zaplonem nawet do tylu jezdził <lol> beka :flesje: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis06 Opublikowano 29 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 już wybrałeś czy jeszcze niezdecydowany jak niezdecydowany to 100% mówi że SIMSON !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Może CIe to zdziwi ale przeczytałem tylko nagłówek twojego tematu i już wiem co jest odpowiedziom na twoje pytanie: SIMSOn S51 :icon_eek: :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 30 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Simek :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dlaczego zamykasz się tylko na te 3 modele? Nie lepiej jakąś japonie w stylu NSR 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Moze chodzi o cene? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Wątpię, ten cały romet to koszt 4500 zł jeśli się nie myle, a dobrą NSRke za 3000 masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 To po co simsonka by dawal? To chyba bedzie sprzet tanszy niz to, co slusznie wymieniles. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie wiem po co simka, ale jest taki stereotyp, że na 1 moto kupuje się simka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Bo jak się wyłożysz to przynajmniej nie żal. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 jak to nie żal, ja jak sie ślizgnalem na swojej Jawce 50 to myslalem ze sie zarycze. Jak sie dba to wszystkiego szkoda jak sie popsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubrick Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie no, szkoda zawsze, ale jakoś inaczej. Jest różnica jak się rozwala cacko, a jak przeciętniaka. Choćby nie wiem jaki był sentyment do swojego sprzętu. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Oczywiście że simson.Nie rozumiem jednak czemu podajesz maszyny o innych przedziałach cenowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi