be-cool Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Witam -:icon_mrgreen:mam pytanko trafił mi się zupełnie przypadkowo dnieperek 11 prosto z ukriny 1992r stan wizualnie całkiem niezły za 2.5tyś zł i tak sobie dumam..... kupić czy nie??? no i oczywiście na co szczególnie zwrócić uwagę prz zakupie?jak jest z częściami do tego typu sprzętów? - (wada cieknie bak)z góry dzięki za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 2.5 za kanapowca?? Dla mnie troche bardzo dużoA papiery to ma?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Hihi, ze tez jeszcze Prince tego tematu nie zobaczył:-)Cze-ka-my!Cze-ka-my! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
be-cool Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tak ma papiery - dow. rej. i jakąś taką kartę a4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Tak ma papiery - dow. rej. i jakąś taką kartę a4Jaki dowód rejestracyjny, ukraiński czy polski? I co to za tajemnicza kartka A4? Czy to karta 8 SAD (kolor żółty, polskie pieczęcie celne), czy jakiś inny dokument. Tak czy inaczej jak dla mnie stanowczo za drogo a podstawą są dokumenty umożliwiające rejestrację, ale o tym poszukaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
be-cool Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 HD1940-dziekuję za info. - dokumenty są tylko ukraińskie-ten dow rej to taka książeczka, w której są wpisy - a ta karta A-4 wygląda jak jakiś certyfikat jest po rosyjsku z ukraińskimi pieczęciami. Dnieperek jest do oclenia i rejestracji w kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Prince-i tak nic? Na kon nie wsiadasz?Szabli nie dobywasz??Jestem szczeze zawiedziony:-( wiec moze ja! Kolego, ten temat był juz wieokrotnie wałkowany, gdybys spojrzał w arhiwum to bys wszystko sie dokładnie dowiedział, zaczaił, wiedziałbys gdzie kopac, i czy jest sens inwestowac w wieprza 2,5koła(NIGDY W ZYCIU!!) a tak to ech..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ekh.. granat, rosja jest w cenie :cool: i te koszty z roku na rok sie zmieniaja ;) za taka kase to w polsce znajdziesz. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 ekh.. granat, rosja jest w cenie :cool: i te koszty z roku na rok sie zmieniaja ;) za taka kase to w polsce znajdziesz. GoskaEenoo. Jestem już ^^Petronii mówił że mam być miły . Odpowiedz drugą część postu - części są do wyboru ( wyporu sposobu fabrycznego popsucia )Na pierwszą -be-cool-pogięło cię? za 2,5 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycha_G Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja bym chyba nie ryzykowala z ukrainskim cackiem. Kto wie jak i co w nim przekrecili. Tez jestem za zakupami w kraju, wydaja sie mi jakby pewniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 I tu sie mylisz:-) na ukrainie moga cie przekrecic a tu napewno cie przekrecą:-)a tak powaznie, z ruskimi motorami jest naprawde róznie, i czasem motor wyglądajacy makabrycznie pali od kopa a nóweks to składak robiony pod klijenta majacy przejechac brame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi