jeszua Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Dlaczego mamy tak mało tematów na forum chopper/kawasaki/ ja ich widzę ca 100, to mało? haryy, honda, suzuki - mają mniej więcej tyle samo, jedynie użytkownicy yamahy są aktywniejsi (albo liczniejsi). może zamiast kolejny raz na mnie poszczekiwać, sprawdź sobie ustawienia przy których liczysz? :icon_razz: tylko żeby wiedzieć o co chodzi, trzeba wyjrzeć nieco dalej, niż jeden dział jsz ps. jak masz do mnie jakieś pretensje, proszę na pw albo zgłosić zastrzeżenia administratorowi. i skończyć ze śmieceniem w tym wątku Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Cięzko sie doszukać :icon_rolleyes: Co ile tys.km powinno sie robic regulacje zaworów :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 co 30 Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Własnie przed chwilą zauwayłem(oglodając film na apracie) ,ze kierunki mi sie ciagle swiecą :eek: Czy to oznaczy ze wersja jest z USA :icon_question: Jesli tak,to czy są jeszce jakieś różnice :icon_question: :icon_question: Własnie tego zakupiłem za cene duzo mniejszą niz jest na stronie :wink: Troche zastanawia mnie jego stan,bo wygląda prawie jak nowy :icon_rolleyes: a ma juz 9 lat :icon_exclaim: Rzuccie okiem,mam nadzije,ze sie nie wje.....na mine :icon_evil: W zasadzie to moge jeszce zrezygnować,bo odbiór dopiero w sobote,najwyzej pare groszy zaliczki strace. http://www.bikebuyersguide.ie/Bikedetail.a...Filter=Default# Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 podaj numer vin a zobaczymy jaka to jest wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cięzko sie doszukać :icon_rolleyes: Co ile tys.km powinno sie robic regulacje zaworów :icon_question: :icon_question: Pisałem już wielokrotnie w VN 800 NIE! NIE! REGULUJEMY ZAWORÓW.są hydrosztosy! ....... bodzio61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a u mnie w vn800 classic z 97 roku zawory bylym na plytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) a u mnie w vn800 classic z 97 roku zawory bylym na plytkach. Wiec jak :icon_question: :icon_question: Chopy ,czy ten nr vin bedzie w dowodzie czy trzeba go z ramy odczytac :icon_question: :icon_question: Warto było(zakładając ze wszystko je w paradkie) plus pełen serwis i sissy bar za 14000zł :icon_question: :icon_question: Edit; numer bedzie wieczorem:) Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio61 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 a u mnie w vn800 classic z 97 roku zawory bylym na plytkach. tak i owszem na płytkach ale nie ma potrzeby tam grzebać bo luz zaworowy niwelowany jest przez hydraulikę i ten kto chce nam ustawiać zawory po prostu wali nas na kasę, tak samo z rozrządem nie grzebiemy układ napinacza jest tak elastyczny że powinno wystarczyć go do 70-80 tyś KM. informacje co do tych mechanizmów otrzymałem w Szwed od tamtejszych serwisantów Kawy{to nie polska}oni w od różnieniu od naszych udzielają informacji.pozdrawiam .......bodzio61. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Cięzko sie doszukać :icon_rolleyes: Co ile tys.km powinno sie robic regulacje zaworów :icon_question: W VN czy LT w VN co 20 kontrola. Własnie przed chwilą zauwayłem(oglodając film na apracie) ,ze kierunki mi sie ciagle swiecą :eek: Czy to oznaczy ze wersja jest z USA :icon_question: Jesli tak,to czy są jeszce jakieś różnice :icon_question: :icon_question: Własnie tego zakupiłem za cene duzo mniejszą niz jest na stronie :wink: Troche zastanawia mnie jego stan,bo wygląda prawie jak nowy :icon_rolleyes: a ma juz 9 lat :icon_exclaim: Rzuccie okiem,mam nadzije,ze sie nie wje.....na mine :icon_evil: W zasadzie to moge jeszce zrezygnować,bo odbiór dopiero w sobote,najwyzej pare groszy zaliczki strace. http://www.bikebuyersguide.ie/Bikedetail.a...Filter=Default# Witam To wersja USA Pierwsze co rzuca się w oczy ma rejestrację powyżej tylnej lampy. Wersja europejska ma lampę nieco niżej i rejestrację pod nią, odblaski na widelcu i jednobarwne malowanie. Wersje europejskie miały dwubarwne malowanie. Stan całkiem niezły wizualnie VN nie starzeje się tak szybko i wszystko zależy od poprzednich użytkowników. Różnic dużo nie ma nieco inna instalacja elektryczna, inne płytki zaworowe bo calowe i kilka śrub nie metrycznych tylko calowych. Licznik w milach a na drobnej skali w km/h i świecące kierunki przednie na stałe zamiast przedniej pozycji. O ile nie masz zaprzyjaźnionego diagnosty na każdym przeglądzie będzie problem bo brak przedniej pozycji. Wszystko można łatwo przerobić i nie staje się problemem. Życzę udanego zakupu Pozdrawiam Gregorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 W VN czy LT w VN co 20 kontrola. Witam To wersja USA Miałem na myśli VN. Widze że zdania co do regulacji zaworów są różne :icon_eek: Jeśli ktoś posiada,jakąś wiedze na temat róznić midzy wersją europejską a usa,niech skrobie :wink: Dzieki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Miałem na myśli VN. Widze że zdania co do regulacji zaworów są różne :icon_eek: Jeśli ktoś posiada,jakąś wiedze na temat róznić midzy wersją europejską a usa,niech skrobie :wink: Dzieki :notworthy: Poszukaj serwisówki tam wszystko jest wypisane jakie rozmiary płytek są w europejskiej jakie w USA.Co ile kontrola i jakie powinny mieć grubości Serwisówka przewijała się już na forum poszukaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 (edytowane) To nr vin mojego sprzęta-JKBVNCB171B511280 I co teraz :icon_biggrin: :icon_question: Znalazłem stronke..wpisałem no i wyskoczyło,że mode B ,wyprodukowany w japoni itp. Edytowane 27 Stycznia 2010 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 To nr vin mojego sprzęta-JKBVNCB171B511280 I co teraz :icon_biggrin: :icon_question: Znalazłem stronke..wpisałem no i wyskoczyło,że mode B ,wyprodukowany w japoni itp. Wyprodukowany to każdy jest w Japonii tylko produkcja odbywa się na różne rynki ta Twoja jest wersją USA model B to wersja Classic i również zgodna z tym co jest na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Na jakich olejach latacie :icon_question: :icon_question: I co polecacie do moto z przebiegiem 13 tys.km :icon_question: :icon_question: Miałserwis i zalany jest castrolem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi