ar2r Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Na trasie przy predkosci max 120 km,/h 4,5 miasto 5-5,5. Jezeli za duzo pali to pierwsza rzecz filtr powietrza. U mniepo dokladnym wyczyszczeniu spalanie spadlo prawie o litro i zwiekszylo sie przyspeiszenie i elaastycznosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam, jestem (od czterech tygodni) właścicielem VN 800 classic. Na początku pozdrowienia dla wszystkich kolegów. Mam prośba o pomoc. Przejachałem na swojej (wybebeszonej 3 dni temu maszynie, dźwiek rewealcja) 3,5 tys km i tylko jedna rzecz wkurza mnie niemiłosirnie - ból tylnej części ciała zwanej potocznie dupskiem. Fabryczne siodło - masakra. Poszperałem trochę na forum i znalazłem namiar na całkiem zachęcające siodła mustanga. http://www.mustangseats.com/ Pytania do szanownych kolegów: czy ktoś ma? Wygodne? Czy w Polsce jakaś firma zajmuje się dystrybucją czy muszę z netu? Pytam bo wypakować 500 dolców w ciemno to głupota. szacunek Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam, jeśli mogę podzielić się swoimi doświadczeniami.Mam VN od miesiąca i cały czas zastanawiałem się jak go podgłosić - był zdecydowanie za cichy.Cobry etc. nie wchodziły w grę - za drogie. Nie chciałem ryku jak czasem słychać na drodze - szyby się trzęsą i od 0,5 km słychać ryk to nie dla mnie więc bałem sie wypruwania wydechów.Zacząłem od przewiecenie dziurek - najpierw 4, potem 8. Prawie nic nie dało więć wyciągnąłem środek i REWELACJA!! Tak jak powinno być, nie z głośno a basowo i za darmo. Zanitowałem końcówki, przemalowałem matowym sprajem i nie widać śladu ! POLECAM. Tylko pytanko, czy muszę zrobić regulację? Chodzi super ale, jadę teraz 500 km :bigrazz: i lepiejn spytać pzdrAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Adam, dokładnie. Mój Dandik też od razu miał prucie przeze mnie :bigrazz: NIe głośno, a basowo i rasowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Adam, dokładnie. Mój Dandik też od razu miał prucie przeze mnie :biggrin: NIe głośno, a basowo i rasowo. Dex pytanko. Czy regulowałeś co po wypruciu? Bo ja zrobiłem po zabiegu ok 150 km na sprawdzenie i na razie wszystko gra i trąbi jak trzeba. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nic nie regulowałem, nic nie strzela, a piecyk chodzi jak trza. Jeżdżę tak już 3 sezon :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Nic nie regulowałem, nic nie strzela, a piecyk chodzi jak trza. Jeżdżę tak już 3 sezon :) co też i uczynię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 słowo na niezielę:przerabiałem parę orginalnych wydechów i zakładałem akcesoryjne - i żaden nie gadał tak ładnie jak "bebeszony" w vn800.pozdrawiamhary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 :biggrin: Gruby - Classic to VN 800B. C to Drifter. Dużo lepsze siedzenia ma wersja A - poszukaj na motobajzlu lub allegro (chociaż ja w swoim classicu jeszcxze obniżałem siedzenie :) ) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witam Może warto rozważyć przerobienie kanapy, sam się nad tym zastanawiam i znalazłem np. taką firmę w mojej okolicy http://www.werson.waw.pl/ nie sprawdzałem cen ale może warto. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 :D Gruby - Classic to VN 800B. C to Drifter. Dużo lepsze siedzenia ma wersja A - poszukaj na motobajzlu lub allegro (chociaż ja w swoim classicu jeszcxze obniżałem siedzenie :D ) Dzięki Szafir za zwrócenie uwagi i radę. :wink: Piotr27 dzięki, sprwdzę u nich. Mam znajomego w Liberty i próbuje ich namówić, by "weszli" w Mustanga. Wtedy będziemy mogli posadzić nasze szanowne dupska przed zakupem, pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Hary, dokładnie. Zgadzam się z Tobą w 100% Posłuchajcie jak mój Big Dandy pięknie gra na pustych :icon_mrgreen:http://www.dexterxvs.com/Dandus.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 W moim Dandiku przed odpaleniem piecyka palą się obydwie kontrolki - od oleju i od chłodnicy, czyli jest ok. Po zapaleniu silnika oczywiście gasną. Ale nie w tym rzecz. Mam pytanie, czy ta od chłodnicy przed odpaleniem silnika, czyli po przekręceniu kluczyka nie powinna się zapalić i zaraz zgasnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Chyba nie. Moje kontrolki zachowują sie tak, jak twoje. Możemy podejrzewać, że jeżeli w dwóch przypadkach jest tak samo to to jest norma :icon_mrgreen: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Hmmm, czyli jak mówisz :buttrock: to spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi