Jeżyk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie mogę nigdzie znaleść propozycji na wypad sobotnio-niedzielny (3-4 Maja ) a chętnie bym się przykleił do jakiejś grupy z prędkością podróżną do 120 km/hCzyżby wszyscy motocykliści wyjechali na dłużej ?Może znajdzie się motocyklista- turysta, który zaproponuje jakąś ciekawą trase na dwa dni ! :crossy: Pozdrawiam i czekam na propozycje ....albo jadę sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja wyjezdzam na mazury 2.V (piatek rano) - ale jade w konkretne miejsce - rodzina juz bedzie na miejscu Wawa - Pultusk - Ostroleka - Rozogi - St. Kielbonki - Piecki ok. 200 km jak chcesz leciec w tamta strone chociaz kawalek to zapraszam, bede lecial ok 100km/h bo motorek sie dociera :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja z całego weekendu najluźniejszy mam czwartek 1-ego, planuję po cichu wypadzik do Sandomierza, wyjazd rano, około 8.30, powrót na 17.30 - niestety mus, robota... na dwudniówkę niestety nie mam możliwości bo od piątku do niedzieli mam młyn w pracy... Odnośnie czwartku to też będę wiedział najpuźniej w środę koło południa, bo nie wiem czy mi szefostwo nie wymyśli jakieś akcji, mam nadzieję, że nie. Taki jest wstępny plan :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja się na pewno na jakąś wycieczkę wybiorę, ale będę wymyślać na ostatnią chwilę. jakbyś miał ochotę się przyłączyć, to mogę dać znać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja się na pewno na jakąś wycieczkę wybiorę, ale będę wymyślać na ostatnią chwilę. jakbyś miał ochotę się przyłączyć, to mogę dać znać :clap: Oczywiście Asiu ! .....jak tylko coś wymyślisz od razu daj znać. Jestem zainteresowany wypadem dwudniowym po ciekawych (kilku) miejscach z noclegiem . Kierunek dowolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Oczywiście Asiu ! .....jak tylko coś wymyślisz od razu daj znać. Jestem zainteresowany wypadem dwudniowym po ciekawych (kilku) miejscach z noclegiem . Kierunek dowolny.ja niestety z wyjazdów z noclegiem odpadam, bo remont motocykla pożarł mi całą pensję :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja bym sie chetnie gdzies przejechal ale dopiero 4-go maja, bo 3-go w nocy przylatuje :crossy:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 to może się przejedziemy na wutke :crossy: bo dawno Cie w rodzinnych stronach nie było ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 to może się przejedziemy na wutke :clap: bo dawno Cie w rodzinnych stronach nie było :eek:Uuuu, na wutke to moze byc problem, bo bede korzystal z gosciny brata, ktory mieszka kolo Tarczyna. Cos sie pomysli jak bede na miejscu :clap:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porsa Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja też byłbym chętny na jednodniowy wypad. Jak się coś wyklaruje to chętnie się przyłączę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zajebiaszczo :). Proponuje od razu dwa kola jako miejsce zbiorki :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zajebiaszczo :). Proponuje od razu dwa kola jako miejsce zbiorki :buttrock:czy może ktoś mnie oświecić w końcu - co to są te dwa koła?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 czy może ktoś mnie oświecić w końcu - co to są te dwa koła?? Bar motocyklowy na tyłach Dworca Zachodniego :buttrock:Wejdz na motocyklowa mape Warszawy to zobaczysz dokładnie jak dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Bar motocyklowy na tyłach Dworca Zachodniego :lalag:Wejdz na motocyklowa mape Warszawy to zobaczysz dokładnie jak dojechaco, wielkie dzięki, nigdy tam nie byłem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No i gdzie ta pogoda - pytam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi