Skocz do zawartości

Jakie przebiegi w Suzuki V-strom 650???

Rekomendowane odpowiedzi

No np z tego co można wyczytać na forach zagramanicznych, to Stromy spokojnie wytrzymują po 100 tys mil http://www.advrider.com/forums/showthread....highlight=miles zarówno 1000 jak i 650... oczywiście przy regularnym serwisie...

bandita napisał:

Mi Ciebie tez 13latku :notworthy: Zapytaj pierwszego lepszego mechanika o trwałość R4 i V2

13 lat mialem jak Ty tacie z jajka na jajko przeskakiwales.

A co trwalsze to Tobie proponuje wizyte do mechanika,ale dobrego nie podworkowego.Moze sie czegos dowiesz bo na razie Twoja wiedza jest bliska zeru.

PiotrekRR napisał:

Nastepny sie nabral....

Angel uzupelnij profil, zeby uniknac takich komentarzy.

A po co?

Madry poczyta moje posty i albo odp. na nie madrze albo wogole nie odp.Tylko lekko ograniczeni beda uzywac argumentu ze mam 13 lat i beda sie z tego powodu nasmiewac.

To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :icon_razz:

Angel napisał:

Madry poczyta moje posty i albo odp. na nie madrze albo wogole nie odp.Tylko lekko ograniczeni beda uzywac argumentu ze mam 13 lat i beda sie z tego powodu nasmiewac.

To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :notworthy:

Sam pokazujesz niezły poziom wyzywając innych od ograniczonych itp. Wielki góru sie znalazł

Angel napisał:

To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :notworthy:

znaczy mówisz o kimś czy o sobie?

Co do samego Vstroma, to tak jak koledzy pisali, jeśli był serwisowany ( a pewnie był skoro zrobił już 60tkm) to pojeździsz jeszcze długo...

pozdroo

Edytowane przez bartek gawlik

bartek gawlik napisał:

znaczy mówisz o kimś czy o sobie?

A czytac ze zrozumieniem nie umiesz?

bandita napisał:

Sam pokazujesz niezły poziom wyzywając innych od ograniczonych itp. Wielki góru sie znalazł

Prawda boli,co? :icon_razz:

A nad ortografia tez bys popracowal bo tym tez nie grzeszysz

Dobra,koniec OT.Juz nawet wieli mod Jeszua zwrocil mi uwage na wiek :notworthy:

Edytowane przez Angel

bandita napisał:

Wielki góru sie znalazł

a co to ? :notworthy:

a tak w temacie to dalej jestem przy swoim zdaniu, tj. 60k na wspolczesna japonie (nie wazne czy fał czy er) to zaden przebieg i 80% sprzedawanych na allegro/bajzlach i innych motozlomach pojazdow kilkuletnich ma tyle, zas kilkunastoletnie strzelalbym ze w 95% maja w okolicach tych 60k.

Grunt to jak motocykl byl uzytkowany i serwisowany :icon_razz:

Wg mnie każdy japończyk jeśli jest prawidłowo eksploatowany spokojnie nakręci ponad 100tys. km i wydaje mi się,że nie ma sęsu dyskutowac na ten temat - nie wspominając już o kłóceniu się...

POZDRAWIAM!!! :D

Ps. w dyskusji nie ważne jest kto ile ma lat - tylko kto jakich używa argumentów.

Edytowane przez przemek3578