shaman9 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam!Przymierzam sie do kupna takiego sprzeta i zastanawiam sie czy przebieg 60 tys km dla takiego v-stroma to dużo czy mało. Dodam ze motocykl był serwisowany co jest udokumentowane ksiazka serwisowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jesli serwis byl robiony solidnie, wymiany na czas, to nie ma se co przebiegiem przejmowac. Przynajmniej nie krecony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Jezeli przebieg jest udokumentowany, motocykl regularnie serwisowany to te 60tys to nic wielkiego-w końcu to jest V i to nie wysilone. Bez problemu nakręcisz kolejne 60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No np z tego co można wyczytać na forach zagramanicznych, to Stromy spokojnie wytrzymują po 100 tys mil http://www.advrider.com/forums/showthread....highlight=miles zarówno 1000 jak i 650... oczywiście przy regularnym serwisie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 w końcu to jest VI co z tego???Myslisz ze V2 jest wytrzymalsze od R4? Jesli tak to mi Cie zal.... V-Strom 650 regularnie i fachowo serwisowany spokojnie przejezdza grubo ponad 100tys.km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mi Ciebie tez 13latku :buttrock: Zapytaj pierwszego lepszego mechanika o trwałość R4 i V2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mi Ciebie tez 13latku ;) Zapytaj pierwszego lepszego mechanika o trwałość R4 i V2Nastepny sie nabral.... Angel uzupelnij profil, zeby uniknac takich komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Mi Ciebie tez 13latku :notworthy: Zapytaj pierwszego lepszego mechanika o trwałość R4 i V213 lat mialem jak Ty tacie z jajka na jajko przeskakiwales.A co trwalsze to Tobie proponuje wizyte do mechanika,ale dobrego nie podworkowego.Moze sie czegos dowiesz bo na razie Twoja wiedza jest bliska zeru. Nastepny sie nabral.... Angel uzupelnij profil, zeby uniknac takich komentarzy.A po co?Madry poczyta moje posty i albo odp. na nie madrze albo wogole nie odp.Tylko lekko ograniczeni beda uzywac argumentu ze mam 13 lat i beda sie z tego powodu nasmiewac.To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Madry poczyta moje posty i albo odp. na nie madrze albo wogole nie odp.Tylko lekko ograniczeni beda uzywac argumentu ze mam 13 lat i beda sie z tego powodu nasmiewac.To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :notworthy: Sam pokazujesz niezły poziom wyzywając innych od ograniczonych itp. Wielki góru sie znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) To fajny sposob na wykrycie z kim sie ma do czynienia:madry czy glupi :notworthy:znaczy mówisz o kimś czy o sobie? Co do samego Vstroma, to tak jak koledzy pisali, jeśli był serwisowany ( a pewnie był skoro zrobił już 60tkm) to pojeździsz jeszcze długo...pozdroo Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez bartek gawlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) znaczy mówisz o kimś czy o sobie?A czytac ze zrozumieniem nie umiesz? Sam pokazujesz niezły poziom wyzywając innych od ograniczonych itp. Wielki góru sie znalazłPrawda boli,co? :icon_razz: A nad ortografia tez bys popracowal bo tym tez nie grzeszyszDobra,koniec OT.Juz nawet wieli mod Jeszua zwrocil mi uwage na wiek :notworthy: Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wielki góru sie znalazł a co to ? :notworthy: a tak w temacie to dalej jestem przy swoim zdaniu, tj. 60k na wspolczesna japonie (nie wazne czy fał czy er) to zaden przebieg i 80% sprzedawanych na allegro/bajzlach i innych motozlomach pojazdow kilkuletnich ma tyle, zas kilkunastoletnie strzelalbym ze w 95% maja w okolicach tych 60k. Grunt to jak motocykl byl uzytkowany i serwisowany :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Masz racje Mazzi - wiekszość sprzedawanych w PL motocykli ma 60tys na kołach a na liczniku 15-25tys. Ten DL bez problemu bedize jezdził jeszcze dlugie lata. Jedynym warunkiem bedzie dbałość posiadacza o dobry serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Wg mnie każdy japończyk jeśli jest prawidłowo eksploatowany spokojnie nakręci ponad 100tys. km i wydaje mi się,że nie ma sęsu dyskutowac na ten temat - nie wspominając już o kłóceniu się...POZDRAWIAM!!! :DPs. w dyskusji nie ważne jest kto ile ma lat - tylko kto jakich używa argumentów. Edytowane 3 Maja 2008 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 A czytac ze zrozumieniem nie umiesz? umiem, ale ty nie umiesz czytać między wierszami, mówiąc jaśniej to ironia była, ale co trzynastolatek może o tym wiedzieć. ok. koniec oftopa z mojej strony.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi