Kamsel Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Jesli dobrze mi sie wydaje jest specjalny temat o huskach :icon_mrgreen: a wydaje mi sie dobrze. TC 250 to chyba cross więc tak czy tak remonty :crossy: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No cross , cross :icon_mrgreen: Ale to 4T i już po remoncie więc dugo by można takim pojeździć bez żadnego wkładu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Wszystko-o-H...ach-t55008.html radzę tutaj zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 No cross , cross :D Ale to 4T i już po remoncie więc dugo by można takim pojeździć bez żadnego wkładu ;p No włąsnie kolego to cross :wink: i bym sie nastawiał na długa jazde bez remontu ja sie przekonałem juz jak crossowki potrafią byc nieobliczalne :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Kiedyś stała taka huśka z 2006 roku i koleś pisał że przejeździł nią jeden sezon i pod koniec sezonu zrobił remont za jakieś 3,5 tyś jak to przeczytałem to stwierdziłem że bezpieczniej będzie kupić coś w 2 t bo remonty nie są takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRaKaN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 słuchajcie mam jescze jedno pytanko do was... narazie tak orientacyjnie chce zapytać wiecie moze gdzie mozna kupić dyfuzory i wydechy tuningowe do husiek ? > wr 125 jak odblokować taką huśke bo większosc w niemczech jest podblokowana ( 15 koni ) i co dają filtry powietrza TWIN AIR ? cos poprawiają osiągi moto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 słuchajcie mam jescze jedno pytanko do was... narazie tak orientacyjnie chce zapytać wiecie moze gdzie mozna kupić dyfuzory i wydechy tuningowe do husiek ? > wr 125 jak odblokować taką huśke bo większosc w niemczech jest podblokowana ( 15 koni ) i co dają filtry powietrza TWIN AIR ? cos poprawiają osiągi moto ? Wr nie mają po 15 koni... to WRE która ma niewiele wspólnego z WR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 słuchajcie mam jescze jedno pytanko do was... narazie tak orientacyjnie chce zapytać wiecie moze gdzie mozna kupić dyfuzory i wydechy tuningowe do husiek ? > wr 125 jak odblokować taką huśke bo większosc w niemczech jest podblokowana ( 15 koni ) i co dają filtry powietrza TWIN AIR ? cos poprawiają osiągi moto ? Po 1 naucz się jeździć, później myśl nad tuningiem. Po 2 układ wydechowy w 2T bardzo nie wiele daje i myślę ze nie poznałbyś różnicy. Po 3 TWIN AIR to firma która produkuję filtry powietrza do motocykli i osiągów nie poprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRaKaN Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Wr nie mają po 15 koni... to WRE która ma niewiele wspólnego z WR no moze jak byś nie był taki gł... to byś wiedzial ze na A1 mozna zarejestrować moto które ma do 15 koni i w niemczech są tak poblokowane !! i to nie WRE tylko WR !! wejdź sobie nawet na www.mobile.de i zobacz jak ktos ma odblokowaną to pisze i mam tam rodzine i wiem co tam jest grane wiec nie cfaniakuj jak sie głów... zasz.... "Po 1 naucz się jeździć, później myśl nad tuningiem." a po do drugie to umiem jeździc i to napewno lepiej niz TY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no moze jak byś nie był taki gł... to byś wiedzial ze na A1 mozna zarejestrować moto które ma do 15 koni i w niemczech są tak poblokowane !! i to nie WRE tylko WR !! wejdź sobie nawet na www.mobile.de i zobacz jak ktos ma odblokowaną to pisze i mam tam rodzine i wiem co tam jest grane wiec nie cfaniakuj jak sie głów... zasz...."Po 1 naucz się jeździć, później myśl nad tuningiem." a po do drugie to umiem jeździc i to napewno lepiej niz TY ! Po twoich wypowiedziach widać, że znasz się na enduro/cross jak świnia na gwiazdach. I za chamskie i głupie odzywki dostajesz kolejne % i 30dniowy urlop bezpłatny Pozdro SPECU ! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 no moze jak byś nie był taki gł... to byś wiedzial ze na A1 mozna zarejestrować moto które ma do 15 koni i w niemczech są tak poblokowane !! i to nie WRE tylko WR !! wejdź sobie nawet na www.mobile.de i zobacz jak ktos ma odblokowaną to pisze i mam tam rodzine i wiem co tam jest grane wiec nie cfaniakuj jak sie głów... zasz...."Po 1 naucz się jeździć, później myśl nad tuningiem." ! Twoja wypowiedź jest co najmniej żałosna... człowiek pisze kulturalnie a tu takie bydło ;) Widzę że jesteś mądrzejszy niż nie jeden z nas :crossy: Więc zadaje sobie pytanie co tu robisz skoro wszystko wiesz i jesteś taki spec :clap: Jeszcze nigdy nie widziałem WR zblokowanej na 15 kucy i wiem że na A1 można rejestrować motocykle o poj. 125 i mocy nie wyzszej niż 15 kucy ciołku więc nie udawaj mądrzejszego niż jesteś :) P.S co nie którzy nie dorośli jeszcze do pewnych rzeczy i powinni dalej jeździć WSK-ami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 1 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 jak byś wiedział coś o motocyklach to byś wiedział żeby odtłumić motocykl nie trzeba zmieniać wydechu....... może pokarzesz jakiś filmik jak świetnie jeździsz albo chociaż fotki.......... a po za tym wież co mówią o tych krowach które głośno muczą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 :D jest sie o co sprzeczać :D Pzdr do ,, SPECA '' :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Wlasnie znalazlem. To zdjecie, znajduje sie w Best Photos of 2007 z BikePicks.com http://www.bikepics.com/pictures/782701/ Grautlacje dla Polaka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatex Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 To SZANOWNY PAN ENDUROGUY :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi