Jump to content

Szczęście w nieszczęściu

Baqu
 Share

Recommended Posts

Dziś zdałem kategorie B natomiast A nie ponieważ zanim zaczełem jechać po placu który byl pusty (godzina 13.00) nie rozejżałem się i czyli nie upewniłem się czy mogę jechać....jutro ustalenie drugiego egzaminu ehhh pozdro :bigrazz:

Przegiąłeś - nie rozejrzałeś się po placu... ;) I jak tu nie wyzywać egzaminatorów. Śmiech na sali... A mogłeś mu powiedzieć, że się rozejrzałeś ale tylko samymi oczyma - głowy nie ruszałeś bo po co skoro masz genialny kąt widzenia... Głupota, głupota i wyciąganie kasy... Dobrze, że mam to za sobą :crossy:

Bagu, głowa do góry, za 2-gim zdasz. Mówię Ci to ja, ten który oblał za nie-trąbnięcie w czas :) Tak samo zdałem kat.B za pierwszym (egzaminator 2 razy kazał mi zająć pas przeznaczony tylko dla ruchu komunikacji miejskiej, po czym prosto w oczy mi prawie wykrzyczał, że egzaminator nie ma prawa wydawać poleceń niezgodnych z przepisami ruchu drogowego...) i potem na egzaminie kat.A ten sam widocznie stwierdził, że jak nie zaprezentowałem sygnału dźwiękowego to pewnie jeździć nie umiem. Nie zdążyłem ruszyć na 8-mke nawet;) A się potem zapytał, czy chcę przejechać plac mimo negatywnego egzaminu (może myślał, że mi to pomoże w nauce jazdy? :eek: ). Szkoda, że odmówiłem :)

Na poprawce nie daj powodu do przyczepienia się ;)

ehh, było jechac pomimo niezdanego.....kumplowi tez tak powiezieli,ale jechał po miescie, i juz wiedział ze niby ma niezdane. Dojechał do konca, a tam facet mu gada - nio widze ze sie pan porawił - jednak zdane. Warto probowac do upadłego! za to w koncu zapłaciłeś :biggrin: