Baqu Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dziś zdałem kategorie B natomiast A nie ponieważ zanim zaczełem jechać po placu który byl pusty (godzina 13.00) nie rozejżałem się i czyli nie upewniłem się czy mogę jechać....jutro ustalenie drugiego egzaminu ehhh pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 oj tam, zdarza sie, stres. Nastepnym razem się uda;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przegiąłeś - nie rozejrzałeś się po placu... ;) I jak tu nie wyzywać egzaminatorów. Śmiech na sali... A mogłeś mu powiedzieć, że się rozejrzałeś ale tylko samymi oczyma - głowy nie ruszałeś bo po co skoro masz genialny kąt widzenia... Głupota, głupota i wyciąganie kasy... Dobrze, że mam to za sobą :crossy: Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 5 maja poprawka mówiłem mu on zaczął wywody że stał przede mną i nie widział ble ble ble ale 5 maja będzie mój! :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fcziom Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 nie no tragedia!!!!normalnie tylko go ubic!!!!! :icon_eek: pamiętaj żeby sie rozgładac przy robieniu ósemek!!! Cytuj http://bikepics.com/members/fcziom/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Bagu, głowa do góry, za 2-gim zdasz. Mówię Ci to ja, ten który oblał za nie-trąbnięcie w czas :) Tak samo zdałem kat.B za pierwszym (egzaminator 2 razy kazał mi zająć pas przeznaczony tylko dla ruchu komunikacji miejskiej, po czym prosto w oczy mi prawie wykrzyczał, że egzaminator nie ma prawa wydawać poleceń niezgodnych z przepisami ruchu drogowego...) i potem na egzaminie kat.A ten sam widocznie stwierdził, że jak nie zaprezentowałem sygnału dźwiękowego to pewnie jeździć nie umiem. Nie zdążyłem ruszyć na 8-mke nawet;) A się potem zapytał, czy chcę przejechać plac mimo negatywnego egzaminu (może myślał, że mi to pomoże w nauce jazdy? :eek: ). Szkoda, że odmówiłem :) Na poprawce nie daj powodu do przyczepienia się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 ehh, było jechac pomimo niezdanego.....kumplowi tez tak powiezieli,ale jechał po miescie, i juz wiedział ze niby ma niezdane. Dojechał do konca, a tam facet mu gada - nio widze ze sie pan porawił - jednak zdane. Warto probowac do upadłego! za to w koncu zapłaciłeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi