sparki Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://www.joemonster.org/filmy/8430/Makab...a-motocyklistow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 troche masakryczna ta reklama a te filmiki co sa w temacie ponizej znacznie lepiej do mnie przemawialy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 na początku mysle: co jest qrwa ?? dopiero po chwili kapnąłem się na temat przesłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 A według mnie ta jest trochę za ostra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Bardzo ostra :) ledwo do końca wytrzymałem. Jednak co innego zdjęcia, a co innego film z przebiegiem.Naszły mnie trzy pytania:1. Czy to jest jego prawdziwa ręka?2. Jeśli tak, to gdzie znaleźli takiego idiotę, co poświęcił swoją rękę?3. Co dali mu przeciwbólowego, że tak długo wytrzymał? Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Stary, Ty sie serio o to pytasz? czy to ja juz powinienem zmienic dilera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwapro Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 na pewno prawdziwa ręka - przecież często się widuje takie obrazki na ulicach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 1. Czy to jest jego prawdziwa ręka?2. Jeśli tak, to gdzie znaleźli takiego idiotę, co poświęcił swoją rękę?3. Co dali mu przeciwbólowego, że tak długo wytrzymał?teraz to sobie chyba jaja robisz z nas? jesli nie, to o efektach specialnych robionych na komputerach nie słyszałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Bardzo ostra :icon_eek: ledwo do końca wytrzymałem. Jednak co innego zdjęcia, a co innego film z przebiegiem.Naszły mnie trzy pytania:1. Czy to jest jego prawdziwa ręka?2. Jeśli tak, to gdzie znaleźli takiego idiotę, co poświęcił swoją rękę?3. Co dali mu przeciwbólowego, że tak długo wytrzymał? Pojechałeś po całości :) Teraz przyznaj się szczerze, czy Ty tak na poważnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_N Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 :flesje: Spokojnie, ze mną jest OK, dealera nikt nie musi zmieniać :) byłem ciekaw jak na to zareagujecie, czy ktoś to podłapie.Ale nie powiem, dobrze to zrobili :icon_eek: już zaczynało mi się jedzonko cofać :eek: Swoją drogą, daje to do myślenia trochę i jak to oglądałem, to pomyślałem o tych co śmigają w zwykłych spodniach i zimowych kurtkach. Nie warto oszczędzać na ciuchach, nie tylko dla siebie, ale też dla plecaczka. Nawet na przejechanie krótkiego odcinka zakładam kurtke i spodnie motocyklowe. Cytuj http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Taa. Mam kolegę który nauczył się ubierać conajmniej jeansy gdy jeździ na moto. A nauczył się dnia keidy pierwszy raz wsiadł ma MZ ETZ 251 wczesniej jeżdząc tylko Jawką 50. Wskoczyła na tą MZ w krótkich sodenkach (piłkarskich, więc bardzo krótkich) i koszulce. Dobrze że miał kask. Pojechał przed siebie i nie dał rady złożyć się w zakręt przy ok.50-60kmh. Poszedł doopą po betonie. Zabraliśmy go do spzitala a lekarz mu mówi : Wiesz co chłopie? Ja ci nie będe tego szył bo tu nie ma co szyć. Najwyżej moge ci przyszyć łatę ze skóry:. Serio. Koleś miła "skrzela" na całe udo, starte łokcie i pooobiajny. Do dziś ma blznę na całe udo od pośladka aż do kolana i dalej od kolana przez całą łydkę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Hah;D Wypas;D Ktoś musiał się nieźle namęczyć:flesje: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 sugestywne :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid22 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Muszę sobie to oglądać za każdym razem kiedy sobie pomyślę, że jest za gorąco na kombinezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 trochę za długa, w połowie zaczyna nudzić ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi