zbyhu Opublikowano 3 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2002 Dobra, mam do Was pytanie.Co moze byc przyczyna, ze kopnik rozrusznika przepuszcza (nie porusza tlokiem)?Bo kolo zebate rozrusznika i polksiezyc sa OK, wszystkie elementy niby sprawne. Jedyne moje podejrzenie to lancuszek sprzeglowy, ktory byl bardzo luzny (ale nie przepuszczal podczas jazdy). No i mam problem, bo nie mam pojecia co jest przyczyna, i co mam naprawiac :(. Z cala pewnoscia kupie nowy lancuszek, ale podobno ten zalozony tez jest niesdawno kupiony...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość acideSHL Opublikowano 4 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2002 Mam zamiar kupić sobie SHL M17 Gazelę... W sumie silnik to samo co WSK M21... A tak a propos (tak nieskromnie) zapraszam na mojš stronkę www.polmot.prv.pl Forum Polskich Motocykli... Pozdro! I jak kupię złoma :( to c'ya na trasie hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 4 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2002 A tak swoją drogą, to bardzo dobry pomysł aby prezentować swoje, co tylko oodrestaurowane, sprzęty. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2002 No w sumie mozna sie pochwalic, tylko, ze moja WSK jest odrestaurowana polowicznie... od stony wizualnej czy estetycznej... :DNad reszta usilnie pracuje :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 4 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2002 Zgadzam się. Brakuje Ci jeszcze chociażby pastikowych emblematów na boczkach, szparunków, no i tych fajnych znaczków na zbiorniku. Powodzenia w dalszych pracach. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2002 :DNo mysle, ze znaczek WSK na zbiornik to sobie kiedys walne, ale nad reszta musze sie zastanowic :D. Tak tez wyglada niebrzydko :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Buli Opublikowano 10 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2002 Ten model WuSaKi fabrycznie nie mial żadnych plastikowych emblematów na baku,jedynie gumy by niee było zimno w kolanka :D Ja jush ja gdziesz widzialem :D 3maj sie Zbyhu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 10 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2002 Buli, mówisz, że ją już gdzieś swidziałeś He He, a ja dodatkowo coś o niej od kogoś słyszałem 8) Odbojniki na baku to niezły ultranowozesny system podgrzewania kolan kierowcy 8) Pozdrufka! ------------------------Junak mój to jest to, kocham go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 12 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2002 czesc pol silnika wymieniam ;Pale za to jak bedzie potem jezdzic :Do ile bedzie :Dpozdrawiamzbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 13 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2002 Plastikowe białe emblemaciki oznaczające pojemność były montowane na pokrywach bocznych (na pewno tak było w 125-tkach). Na zbiorniku były kalkomanie ze znakiem WSK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 14 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2002 WSK 175 także miała białe plastikowe emblematy na ,,boczkach'' .No i białe szparunki na błotnikach i na zbiorniku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2002 Ostatnio przez przypadek natknąłem się na ciekawy model wueski :D .Kupiłem ją bo nigdy wcześniej nie widziałem takiego modelu . Fabrycznie pomalowana jest na brązowo ma białe szparunki , półki, oraz golenie przedniego zawieszenia są aluminiowe, a bęben przedniego hamulca jest większej średnicy niż w innych modelach .Może wyślę jutro fotkę.Szukałem w różnych materiałach i prawdopodobnie jest to „Perkoz”, ale nie jestem pewien.A teraz konkretnie do „zbyha”: Posiadam trochę części do wueski wie mogę Ci je ewentualnie wysłać pocztą .Możesz podać jakieś namiary na siebie na mojego maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 16 Listopada 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2002 czesc tylko nie mam Twojego maila, bo nie podales w profilu :D moje dane:Zbyszek Maryańskiul. Dąbrówki 21a/2744-210 Rybnik A co za te czesci chcesz? I jakie w ogole masz?Dzieki wielkie za pomoc!!!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 SorryMail już jest można pisaćNie odhaczyłem tej opcji w formularzu. Dzięki za spostrzegawczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2003 Czolem! Sorry, ze odgrzebuje tak stary temat, ale musze :D.Juz mina roczek :D. Wiedzialem, ze dokladna date omine. Wczoraj o tym zapomnialem...Rok temu zwrocilem sie do Was po raz pierwszy w tym watku. Od razu zostalem goraco przyjety za co jestem do dzisiaj Wam wdzieczny.Po roku moge powiedziec, ze dzieki 4um poznalem mnostwo niesamowitych, sympatycznych i przyjacielsko nastawionych ludzi. Dzieki Wam tez wielokrotnie odzyskiwalem energie do dalszej walki nad swoim motorkiem i niejednokrotnie korzystalem z Waszych cennych uwag przy naprawach.Mam nadzieje, ze przyszly rok bedzie rownie mily. Mam nadzieje tez, ze uda mi sie na swojej machinie zajechac na jakis zlocik. Mam tez nadzieje, ze nie stracicie do mnie cierpliwosci, gdyz moje ciagle gadanie o problemach z motorem moga sie juz powoli nudzic :D. Zdaje sobie z tego sprawe...Coz, oby motor przestal platac figle, to bede Was z kolei zanudzal historyjkami przezytymi w siodle swojej Wiesi :D. A byc moze i czegos nowego? Moze na wiosne wyskocze z tematem MZ ETZ 251 i piekna fotka w srodku?Kto wie...Czas pokaze :D.Jeszcze raz dzieki! Jestescie wielcy :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi