M@łpa Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 A co do startera który ci nie porusza tłokiem, jet to spowodowane slizganiem sie sprzegła. Moze to byc za mocno podciagniete sprzegło i wystarczy "popuscic", ale moze to byc spowodowane zurzyciem tarcz sprzegłowych albo łancuszka sprzegłowego. Pozdro @ PSnaprawde zjebista wsk posiadasz nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac ci i to własnie czynie maszynka pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 zbyhu mógłbyś mi wysłać zdjęcia twojego moto na maila?? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 bryka super,kiedys chcialem wlasnie taka latac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdi Opublikowano 7 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Zbyhu czy to nie twoja WSK-a?? http://republika.pl/shl_gazela/klony.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2003 Czolem! Jak najbardziej moja... Ciekawe :D.Fotka jest w kilku miejscach w necie, wiec mogl ja znalezc.Dzieki za cynk, odezwe sie do wlasciciela tamtej stronki :D.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staremotory Opublikowano 15 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2004 Miałem taką WSK i wcale w nie gorszym stanie. został mi dużo części śilnikowych(ok3silniki)i 2 ramy(kompletne)Jak coś potrzebujecie to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) O, zdobędę sobie tytuł Diamentowej Łopaty 😄 17 latek minęło od założenia tego wątku... Jak tam, ktoś ze starej gwardii jeszcze tu bywa? 😉 Edytowane 2 Czerwca 2019 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 (edytowane) Sporo latek uplynelo a jak prezentuje się tematowa WSKA ? Ja mam czerwono-biala z ostatnich lat wypustu. Edytowane 2 Czerwca 2019 przez MOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi