goOly19 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Witam posiadam cbr 929 i z ciekawosci zagladalem do filtra powietrza w jakiej jest kondycji no i jest wszystko ok . po zatankowaniu moto a pozniej jakis tydzien stal i przyszla pora na jazde no i po pewnym czasie jak juz sie rozgrzal zobaczylem ze ma nizsze obroty czyli 1-0.8 a serwisowo powinno byc jakies 1.2 w sumie moto nie gasnie na wolnych obrotach. Wydaje mi sie ze moze to byc banalne czyli podwyzszenie obrotow ta linka w silniku tylko ze na zalosc jest ona zapieczona i ani rusz ;/ czyli na to wychodzi ze trzeba by sie dostac do wtryskow i z tamtad ja wypinac i wpsikac tam czegos ? dodam ze jak juz jest kolo 0.9 to czasem plywaja te obroty na obroty sie dobrze wkreca tak jak bylo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YAGO Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie jestem pewnien ale skoro jest wtrysk sterowany elektronicznie to obroty sa ustalane tez elektronicznie, wiec jak juz to wtyczke pod kompa... Cytuj Usługi IT - www.tricori.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 nie jestem pewnien ale skoro jest wtrysk sterowany elektronicznie to obroty sa ustalane tez elektronicznie, wiec jak juz to wtyczke pod kompa... no co Ty opowiadasz :icon_rolleyes: :P Czy wtrysk czy gaźnik to oborty ustala się własnie tym pokretełkiem. Mało tego, mam wtrysk i do tego reczne ssanie - co Ty na to :biggrin: :P Niestety jak linka ani rusz to sciagnij bak, bo roboty przecież nie wiele i wszytsko masz na wierzchu. Może wystarczy przesmarować samą linkę albo się poszczępiła i wtedy tylko wymiana...Tak czy siak zajrzyj tam sobie bo to przeciez 15 minut roboty :biggrin: good lock :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 good lock icon_exclaim.gif good luck raczej :wink: :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi