tomek 125 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 a czy mozna kupic sam sworzen tloka czy juz trzeba kupic cały kompletny tlok??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 a czy mozna kupic sam sworzen tloka czy juz trzeba kupic cały kompletny tlok??????? to wie ktoś???? :icon_mrgreen: a tak przy okazji to jakiej firmy tłok polecacie? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Sworzeń występuje jako osobna część jak i w komplecie z tłokiem. Nie wiem czy kupisz coś akcesoryjnego do tego motocykla ale jeżeli już to stawiaj na sprawdzone marki typu Wossner Wertex a jak nie to ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mam jeszcze jedno pytanko, mam nadzieje ze ostatnie bo kasy zaduzo niema :P :bigrazz: :flesje: chodzi o łancuszek rozrzadu, jakie sa ceny, jaka marka najlepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Oryginalny DID.Cen nie znam. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moonraker Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Takie ceny podała mi jedna firma: HONDA 350 XL350R 83-87 DID SCA0412A SDH standordowy SCR0412 SDH* wzmocniony 108 ogniw 1szt 223,56zł standordowy 235,44 wzmocniony 14401414014 oryginał HONDA 554,99 złCo prawda to do xl350 ale myślę ze do xr350 będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAMKLIZA Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam, ja mam takie same stukanie w XL 250 85r; od poczatku jak go kupilem to jezdzil idealnie, zbieral sie nie dlawil itp., ale ze lubie sie dotykac tam gdzie nie powinienem to powymienialem kilka rzeczy :buttrock: To tak: korba, tlok, wal po regeneracji, dzwignie zaworowe, walek po regeneracji(swiatek.pl; polecam!!!) i dalej stuka :evil: , ale dalem juz na luz, przestalem sie tym martwic, jedze non stop, zero problemow, teraz po remoncie to bajka odchodzi, tylko te stukanie... Eh, przygody, ale zmuszony zostalem go sprzedac, jak kto chetny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi