Młody Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tak z przymróżeniem oczka... Citroen C2 BrutaleCiekawe co jeszcze będzie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Tak z przymróżeniem oczka... Citroen C2 BrutaleCiekawe co jeszcze będzie... :Dładnie zrobiony ten citroen, podoba mi się nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Wow....na serio ten samochdzik to brutal...ach..ty brutalu... Myślę że Daewoo Tico Desmodecidi byłby lepszym wyjsciem. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ALEEEEE przerobili....... lakier. z c2 vts. No, ale to się nazywa marketing. :biggrin: Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 hehe, no no , niezły brutal :) C2 :lalag: ale to fakt marketing to marketing, reklama najważniejsza, coś przyciągnie oko, będzie sie dobrze sprzedawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Co prawda nie darzę sympatią małych samochodów, ale wizualnie ten prezentuje się nadzwyczaj okazale :icon_question: Ogólnie to jest jedyny Citroen, który mi się prawdziwe podoba :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi