ziuT Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 No to kiedy i gdzie ten browar ? :flesje: a juz tak zrobiles? pokaz filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 heh ja też chce widzieć, dołożę sie do browara ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 heh ja też chce widzieć, dołożę sie do browara ;p Jak wrzuci na kolo bladego ze sprzegla z pelnych obrotow to ja tez dokladam sie do piwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beku Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 i ja róznież dołoże ze 2 skrzyneczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 no kolego to masz juz pare skrzynek piwa. bedziesz mogl dlugo opijac zgruzowanego sprzeta i zdarta skore na dupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 wrzucić to on wrzuci na koło, ale raczej przeżuci :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtxnn Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 wrzucić to on wrzuci na koło, ale raczej przeżuci :P no co Ty :icon_razz: da rade, wierze w zioma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) A co do pleców to jak już nic niewidzisz przed sobą tylko zegary i kiere to znaczy ze juz jesteś wysoko. Watpie czy to jest tak wysoko :bigrazz: Bo ja tak jadac to szybko mi sie konczy zakres obrotow i koniec gumowania :wink: Edytowane 1 Lutego 2009 przez fafaL251 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 2 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2009 Moze ktos dac kilka wskazowek na temat zmieniania biegow na kolku i jak ustawic stelaz zeby niebyl za bardzo wysuniety lub za malo wysuniety i jaki szeroki ma byc?? Pozdro....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 3 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2009 Moze ktos dac kilka wskazowek na temat zmieniania biegow na kolku i jak ustawic stelaz zeby niebyl za bardzo wysuniety lub za malo wysuniety i jaki szeroki ma byc?? Pozdro....... u mnie jak zmieniam biegi moto idzie ostrzej do tyłu dlatego trzeba byc czujny z heblem , no i zamiana biegów na kole bez sprzegla wiadomo i podczas zmiany puscic na krotko gaz , ja tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafaL251 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 u mnie jak zmieniam biegi moto idzie ostrzej do tyłu dlatego trzeba byc czujny z heblem , no i zamiana biegów na kole bez sprzegla wiadomo i podczas zmiany puscic na krotko gaz , ja tak robie Do zmiany biegow nie sa chyba potrzebne jakies wygorowane piony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Do zmiany biegow nie sa chyba potrzebne jakies wygorowane piony?? U mnei przy niskim pionie bieg w góre nie wejdzie , np z 1 na 2 na kole nie wrzuce ale z 2 na 3 i wyżej już tak Jak zmienie bieg na sredniej wysokosci to opadnie (wiadomo mała moc) Jak z wysokiego pionu zmienie bieg no to wiadomo chwilowo idzie ostro do tylu wtedy wciskam hebel , no i dalej jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 (edytowane) Ja na razie umiem tak: http://www.youtube.com/watch?v=W-Z0oWZ7jSk...re=channel_page Nie jest to nic specjalnego ale ja dopiero zaczynam, to był drugi dzień prób, moje pierwsze gumy w życiu. Teraz musze sie przemóc zeby nie zamykac gazu jak koło idzie w góre :icon_rolleyes:. Wrażenia - bezcenne :D Edytowane 5 Lutego 2009 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 Ja na razie umiem tak: http://www.youtube.com/watch?v=W-Z0oWZ7jSk...re=channel_page Nie jest to nic specjalnego ale ja dopiero zaczynam, to był drugi dzień prób, moje pierwsze gumy w życiu. Teraz musze sie przemóc zeby nie zamykac gazu jak koło idzie w góre :icon_rolleyes:. Wrażenia - bezcenne :D no to ja kna taki sprzęt za wiele nie umiesz :icon_mrgreen: ale trzeba trenować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2009 no to ja kna taki sprzęt za wiele nie umiesz :icon_mrgreen: ale trzeba trenować Taki jest plan :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi