aBa Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Na bank się uda.Jak ja na sqterze śmigam na kole to jak ty na enduro i jeszcze 125 nie możesz :ehz: .Troche chęci i wyjdzie :banghead: .Pozdro i Trenuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Ja na romecie jade na 1 kole, a romet ma tylko 1,7 konia :banghead: . Jade na 1 biegu, odchylam sie na maxa do tyłu, hamuje troche silnikiem, i gdy juz zwalnia to daje gazu i mocno szarpie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 to jest tak jak na rowerze. Na początku nie wychodzi ale trening czyni mistrza. Przesuwaj się do tyłu, próboj, kombinuj. Ja narazie jeżdze tylko na rowerze bo jawki nie chcę męczyć, ale jak będę ją sprzedawał to troche pogumuję :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Enduro Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Wyprostowane ręce' date=' sprzęgło, przegazówka, puszczasz sprzęgło i ogieeeeeń na kole :banghead:[/quote'] Dzięki za rade Teraz juz tylko trzeba w praktyce poprobować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michasiek Opublikowano 2 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2004 http://www.uponone.com/viewhowtos19.phpi link do filmiku :)http://www.uponone.com/videos.php?id=1667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 3 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2004 ale ostatnio jak probowalem to nie moglem podrywalo go do gory i na tym koniec :) jedz wolno na 1 siądz sobie na samym koncu motoru full gaz puść sprzęgło i ogien:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 http://www.uponone.com/viewhowtos19.phpi link do filmiku :Dhttp://www.uponone.com/videos.php?id=1667 Filmik bardzo konkretny, tylko uzyto trochę złego motocykla do nauki gumy...Po prostu ZRX 1100 sam staje na koło i można go walić na gumę z gazu na dwójce... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 5 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2004 jedz wolno na 1 siądz sobie na samym koncu motoru full gaz puść sprzęgło i ogien:D Następnie zanim sie orientujesz leżysz na plecach podnosisz moto i robisz to jeszcze raz tylko ,że nie wszystko full (odchyłe itp) tylko z wyczuciem i moze na 1 i z odchyleniem wystarczy sam gaz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Chodzi mi o motorower. Narazie unosze go na 0.5 m ale chciałbym uzyskać pion. Czy to bezpieczne?? Moze próbować z wiekszej predkosci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 poczytaj forum... bylo 100tys razy...w pionie dasz rade jechac jak znajdziesz punkt balansu i wlasciwie pion jest dalej za nim wtedy trzeba uzywac tylnego hamulca...a czy to bezpieczne?? a od kiedy stunt jest bezpieczny?? sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz. Jakby tricki mialy byc proste i bezpieczne to watpe zeby bylo takie nimi zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2005 poczytaj forum... bylo 100tys razy...w pionie dasz rade jechac jak znajdziesz punkt balansu i wlasciwie pion jest dalej za nim wtedy trzeba uzywac tylnego hamulca...a czy to bezpieczne?? a od kiedy stunt jest bezpieczny?? sie nie wywrocisz to sie nie nauczysz. Jakby tricki mialy byc proste i bezpieczne to watpe zeby bylo takie nimi zainteresowanie on się pyta o PRZEDNIE koło, a Ty pieprzysz o gumowaniu :) pionu na przednim kole nie zrobi (chyba, że w chwili przed glebą) jeśli jest inaczej proszę o fotki bo jeszcze nie widziałem pionowego stoppie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helmet Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 podstaw taboret pod koło - najprościej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Dzieki... Narzie jednak nie bede za mocno wychylał. Wole poczekać na wiekszy sprzet i tarczówki :] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stowa86 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Witam! Jestem właścicielem CBR 600F 89r. Zacząłem uczyć się jazdy na gumie :twisted: Związku z tym mam pytania, bo niezawsze mi wychodzi: jakie powinno bycć ciśnienie w tylnym ogumieniu aby lepiej stawiać motocykl?(ja mam 2.9 bar,nieraz zamiast postawic motocykl na gume tylne kolo wpada w poslizg :? ),na jakie obroty wkręcic CBR aby posłusznie staneła do pionu?oczywiście robie to ze sprzęgła.jeżeli uczę się na siedząco to czy mam się przechylać do tyłu :?: poradzcie cos na to, z góry dzieki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 wCISKASZ SPRZEGLO TAK PRZY 20KM/H Potem odkrecasz do konca manetke gazu (potrzymaj tak troche na czerwonym polu z 4sekund) i pusc sprzeglo... tylko nie puszcaj powoli tylko pusc zeby samo wypadło. aha wszytsko na 1 biegu... jak by słabo podnosiło to siadz na siedzeniu pasażera, zazwyczaj pomaga!Jak Tak Ci sie nei uda znaczy że masz jakis lewy motocykl :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi