maarp Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Powinienem mieć coś takiego na półce. Napisz priva a najlepiej maila. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 jakby ktoś potrzebował napisu... jpeg, ale mam też w PSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 jakby ktoś potrzebował napisu... jpeg, ale mam też w PSD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buell'owy Fran Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Takie pytanie: czy odkrecal ktoś z was tylne sety od ramy? Dzisiaj próbowałem i cos te sruby nie bardzo chca wspolpracowac, a nie chce ciągnąć na przyslowiowego chama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 zapewne wklejone na klej do śrub, u mnie trzeba było porządnie "szarpnąć" zanim klej puścił :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Na jednej ze śrub jest od góry nakrętka.Może to jest problemem? Jeśli to nie to, to nie powinno być problemu. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buell'owy Fran Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Rzeczywiście, och ja niedouczony prymityw, dzięki maarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buell'owy Fran Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Rzeczywiście, och ja niedouczony prymityw, dzięki maarpMam jeszcze jedno pytanie, oslona airboxa w lightinigu ma obok wlewu paliwa wlot powietrza, ta sama oslona w firebolcie tego wlotu nie ma, skad wynika roznica? Czy jesli zalozylem oslone z firebolta do lightininga to powinienem wykonac wlot powietrza tam gdzie go nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Modele 2003-2005 nie miały tego wlotu bo miały przelot przez ramę.Modele 2006-2010 miały wlot wokół wlewu gdyż przelot przez ramę został usunięty (zaspawany). Dzięki temu wzrosła pojemność zbiornika paliwa.Możesz zamienić tylko ten plastikowy element z wlotem. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buell'owy Fran Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 A czy jest jakis bezbolesny sposób na odmontowanie tego elementu od reszty? Poza tym Panowie mam pytanie: moze komus zbywa ze 2 śruby 1/4-20 T27 head? Chętnie odkupie, na miejscu nie mogę znaleźć a w serwisie trzeba kupic od razu 10szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Bezbolesny to podgrzanie tych miejsc gdzie elementy się łączą. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buell'owy Fran Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Zrobione i ogon tez zrobiony :) mam inny problem, pękła mi sruba stopki bocznej, przerabial ktoś ten temat? Trzeba rzezbic czy da sie kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 ello, czy ktoś wie od czego pasuje pompa hamulcowa na tył? niby nissin więc może od jakiegoś gixa albo innego R1? ktoś coś kombinował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Właśnie przeczytałem temat od deski do deski. I łezka mi się w oku kręciła, że juz od dawna śmigaćie na waszych bułkach podczas gdy ja dopiwro się przymierzam by zakupic coś.Ale nie o tym chcialem. Panowie ilu tu was zostało? Macie nadal swoje pieczywo? Czy juz dawno sprzedane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słonina Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nie wiem czy to dobry dział by zapytać ale w sumie to ogolna dyskusja o buellu. Ponieważ posiadam zegary wyskalowane w milach chciałem wymienić tarczę na wyskalowana w km ale nie mogę nigdzie znaleźć, mize źle szukam. Ktoś pomoże. A druga sprawa to da się zrobić wyświetlanie biegów w buell? W popularnych banditach mozna zrobic to na dwa sposoby, podkradajac sygnał z czujnika biegu jałowego albo montujac dedykowany zestaw biorący dane z prędkości moto oraz prędkości obrotowej. Ktoś coś pomoże. Nawet jak poratuje jakims schematem el do dziewiątki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi