aftys6 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tak mi się wydaje, że najproście moze być pod tym adresem: http://www.allegro.pl/search.php?sg=0&stri...KLE+SA+WSZEDZIE te z allegro mimo iż coś tam kosztują są nędznej jakości, kumplowi na aucie 4 miechy wytrzymały ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Dzięki za szybką odp . bo właśnie brałem się do zamawiania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 Dzięki za szybką odp . bo właśnie brałem się do zamawiania :) zaczekaj, na wiosnę będzie nowa edycja forumowych, dostaniesz bez płacenia ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCYŚ Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 (edytowane) te z allegro mimo iż coś tam kosztują są nędznej jakości, kumplowi na aucie 4 miechy wytrzymały ;/ Dlatego proponuje nie naklejać na lakier tylko na tylno szybę od środka. Ja w ten sposób mam naklejoną naklejkę z pierwszej forumowej edycji, a były słabe i bez połysku. Edytowane 9 Stycznia 2009 przez MARCYŚ Cytuj RIDE TO LIVEPilska Grupa Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0cny Opublikowano 9 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2009 te z allegro mimo iż coś tam kosztują są nędznej jakości, kumplowi na aucie 4 miechy wytrzymały ;/ No tak, to może być prawda. Ale to tak juz zawsze jest, że nie wiadomo na co się trafi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Forumowe naklejki ( przynajmniej te z edycji 2008 ) sa bardzo dobrej jakości. Z tych osóg które znam co dostały nikt nie narzeka na jakość. Kumpel ma na dostawczaku którego regularnie myje karcherem i naklejka trzyma się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 A jeśli ktoś ma jeszcze te papierowe - z pierwszej edycji i chce je nakleić zeby sie trzymało to jest prosty sposób, wystarczy kupić przeźroczystą folie samoprzylepną. Nakleić naklejke i na to folie, u mnie na klapie od bagażnika ta naklejka tym sposobem jeździ juz któryś rok i sie super trzyma. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Ten sposób nie zabezpiecza niestety przed ich blaknięciem, u mnie jest już dawno biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 a Ktoś chce jeszcze jakieś naklejki? z dwie gdzieś chyba miałam z tym zastrzeżeniem, że oddam pod warunkiem udowodnienia mi , że została naklejona zgodnie z jej przeznaczeniem! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 (edytowane) Panowie ja myślałem ze od tak pięknej damy to bedzie kolejka zeby naklejki dostać, szczególnie ze to towar deficytowy a tu cisza ;). Ten sposób nie zabezpiecza niestety przed ich blaknięciem, u mnie jest już dawno biała. To fakt Zdzichu moja tez juz jest biała, ale tak by jej juz dawno w ogóle nie było :). pozdro Edytowane 13 Stycznia 2009 przez trajka66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 a Ktoś chce jeszcze jakieś naklejki? z dwie gdzieś chyba miałam z tym zastrzeżeniem, że oddam pod warunkiem udowodnienia mi , że została naklejona zgodnie z jej przeznaczeniem! :cool: Asiula daj mi na malucha se przykleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Na swojego :eek: ? , nie chce być złośliwy, ale podejrzewam ze bedzie dużo za długa. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) :D ze dwiee by weszly :P Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 (edytowane) a Ktoś chce jeszcze jakieś naklejki? z dwie gdzieś chyba miałam z tym zastrzeżeniem, że oddam pod warunkiem udowodnienia mi , że została naklejona zgodnie z jej przeznaczeniem! :cool: Ja bym się zapisał - nawet możemy razem przykleić :icon_razz: Edytowane 14 Stycznia 2009 przez Batman Cytuj http://www.moto-batman.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapsselzzr Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 :D ze dwiee by weszly :P Przemek nie dodawaj sobie :biggrin: podobno na Pile co innego gadaja :icon_biggrin: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi