tomektychy Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Mam szybki pytanie...jaki płyn hamulcowy zalać do GS500. DOT 4 będzie dobry? proszę o usunięcie tematu po uzyskaniu odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) Na pokrywie zbiorniczka płynu hamulcowego powinno być napisane :(Wydaje mi się, że to jest DOT 4, ale sprawdź na pokrywie. Pozdrawiam Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez patrykt7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon_R6 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 DOT4 bedzie OK, moze tez byc DOT5 z tego co pamietam roznica wynika z max temperatury w jakiej plyn moze pracowac;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 z tego co wiem to dot 5 jest do układów z ABS, wiec dot4 lub dot 3 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 lub dot 3Jeśli producent nie zaleca to lepiej nie lej... nie bez powodu jest zalecany DOT 4 a nie obojętnie jaki płyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Administrator Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie DOT 5, tylko jak już DOT 5.1, a to różnica zasadnicza. Chyba, że chcesz narazić kolegę na wymianę pompy hamulcowej. Układ hamulcowy w swoim motocyklu masz zalać płynem DOT 4 i zakończmy tę dyskusję. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi