bart90dt125 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Witam!!Mam mozliwość kupienia speedfighta2 z 2000r po full tuningu optycznym (lakier, tablica na przekładni i kiera bmx :biggrin: itd.) i mechanicznym (v-max 115km/h :) ) Za niewielką sumkę około 3000 tyś zł.Obecnie potrzebuję tylko na dojazdy, ale w maju, czerwcu bym musiał go sprzedać bo chce wrócić na enduro. I tu kieruję do was skuterowcy pytanie: Czy nie ma problemów z sprzedażą skuterów, takich jak wam opisałem. Czy będą siedzieć na allegro przez pół roku, czy zejdzie mi jak świeża bułeczka.Czy ludzie będą chcieli się wymienić np. na aprilie rx 125 Nie piszcie mi ze lepszy byłby np. Aerox czy sr. Bo miałem już skuter. Pozdro ;) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 W sezonie nie powinno byc kłopotu. Ja swojego Neosa sprzedalem bodajże po 1,5 tygodnia, kolega Keeway'a Matrixa w 2,5. Jak nie przesadzisz z ceną to pojdzie. Wiadomo że pewności nie masz ze sie sprzeda, ale powinien. Pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekB Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Czy ludzie będą chcieli się wymienić np. na aprilie rx 125 Nie. Nie znam osoby, która zamieniłaby się na mniejszą pojemność w dodatku z enduro na skuter :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Za żadne skarby świata bym sie nie zamienił, ale może np komuś RX za duzo pali a potrzebuje do dojazdów to sie zamieni tak w ogóle to ten skuter powienien sie sprzedać marka dobra a teraz skutery modniejsze sie robią :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7acek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Takie skutery szybkla schodza z alegro ! nie martw sie o szybka sprzedaz ! Jeszcze peugot>Markowy> i po full tunie ! to spoko mowie ci! pzdR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Najlepiej szukaj w swojej miejscowości jakiegoś młodzika co się napali na TaKiEgO sYpKiEgO SkÓtErA i nie będzie się zastanawiać :crossy: :crossy: :clap: System sprawdzony przez kolegę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi