Dzwonek17 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam Mam taki problem, mam honde crm 2t i bardzo mułowato chodzi, mam pytanie czy moze byc ona zblokowana na wydechu koncowym?? spotkaliscie sie z czyms takim ?, dodam ze dyfuzor juz wyczyscilem i pospalwalem z powrotem(byl pusty w srodku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubcok1 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 A może niekoniecznie na wydechu?? Może na gaźniku masz blokade paliwa niedostaje tyle co powinna;] zamała dysza główna... sprawdź rozmiar dyszy i napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzwonek17 Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gaznik ok, CRM nie sa blokowane na gazniku na pewno, za to bardzo cicho silnik pracuje az za cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 O ile sie nie myle to zakladales temat odnosnie Twojego wydechu w CRM i wyszlo tam.ze skutecznie go wycisza i dlawi wiec w czym problem? Mam na mysli tlumnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 zdejmij końcówke i przejedź sie jak bedzie mocniejszy masz odpwoeidz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 sprawdz pierw czy dziala ci zawor wydechowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha1-92 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jak można sprawdzić czy ten zawór działa????????????// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) jak można sprawdzić czy ten zawór działa????????????//sciąg dekielek od zaworu zapal moto i dodawaj gazu wtedy bedziesz widział czy chodzą dzwignie... potem zgas motor sciag dyfuzor i poruszaj tymi dzwigienkimi pod deklem od zaworu i patrz czy zawor sie rusza w wydechu Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff_Master Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Może to być silniczek krokowy od zaworu od niego odchodzą 2 linki które powinny przy dodawaniu gazu sie poruszać. Ja miałem tak samo w swojej DT 125 i to była właśnie wina silniczka krokowego bo nie działał przez akumulator bo był rozładowany. Ten silniczek krokowy jest elektryczny i musi mieć ciągle zasilenie z akumulatora. Pozdrawiam. Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez Stiff_Master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 zdejmij końcówke i przejedź sie jak bedzie mocniejszy masz odpwoeidz. Nie jestem pewien czy na samym dyfuzotrze bedzie lepiej chodzil.W takim razie w crossowkach by na samych dyfuzorach latali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk3860 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Moto będzie miało taką samą moc na samym dyfuzorze jak na dyfuzorze z odblokowaną końcówką. Rozblokowana spełnia tylko rolę wygłuszającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 przeciez w tłumniku koncowym w crossowce nie ma nic innego jak rurka i troche waty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 silniczek krokowy ? kogoś tu pogieło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi