marekbydgoszcz79 Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 czesc tu marek bydgoszcz to jest moj motor http://www.marek.box.net.pl/YAMAHA%20RADIAN/mam problemy z odpaleniem gdy jest zimny krece i nic ciezko mu zalapac jak juz zalapie i sie rozgrzeje przejade sie zgasze odpala odrazu jak juz odpali tak jakby na poczatku pali na 2 cylindry 1 moze woda w paliwie 2 moze kopulka i rozdzielacz napiecia dzis jade kupic nowe swiece 3 moze aku nie daje rade moze ktos z was juz mial taki problem pozdrawiam marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 A gazniki kiedy robione ostatnio ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Rzuc okiem na membrany gaznikowe w tym antyku.A bez tego nawet nie próbuj ich synchronizowac, kasa w błoto wywalona. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gdzie membrany maja zwiazek z zapalaniem ?Sprawdz raczej czy ssanie otwiera sie do konca.Trudne zapalanie zimnego silnika to glownie jego wina.Jezeli sie otwiera, to moze jest przytkane, czy zuzyte wewnatrz gaznika - to tez trzeba sprawdzic. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekd Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Sprzet ma fabryczna puszke powietrzna czy tez indywidualne filtry ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Sprawdz raczej czy ssanie otwiera sie do konca.Trudne zapalanie zimnego silnika to glownie jego wina.Jezeli sie otwiera, to moze jest przytkane, czy zuzyte wewnatrz gaznika - to tez trzeba sprawdzic. Zgadzam się z Kolegą w 100%-też bym od tego zaczął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Gdzie membrany maja zwiazek z zapalaniem ? A gdzie znajduje sie ujście powietrza spod spodniej częsci membrany? Bo jeżeli do otoczenia to filety membranowe moga przepuszcac sporo lewego powietrza. Tak teoretyzuje :icon_mrgreen: Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbydgoszcz79 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 czesc widze ze masz moto podobne do mojego ja mam yamahe radian masz jakies serwisowki do niego jak ci sie moto sprawuje ja dopiero zaczynam swoja kariere napisz domnie moje gg 3531263 marek bydgoszcz albo moj mejl [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi