TomekL Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Jeśli mogę zapytac to dlaczego tak twierdzisz??? Widziałeś może podobne egzemplarze??Dzwoniłem do chyba najlepszego mechaniku, w Warszawie i powiedział żebym sie nie przejmował tymi rysami na kraterze silnika, gorzej dla niego wygląda ta linia czarna na górze nad korkiem wlewu oleju(według niego to może byc pęknięcie ale nie musi), ale według mnie jest to rysa a nie pęknięcie ale mogę sie mylic dotykałem i palcami te rsye i śrubokrętem i jest gładka jak dupa niemowlaka ja by bylo pęknięcie to chyba by byla jakaś nierównośc. No nic czekam do wtorku i zobaczymy co powiem importer. Pozdrawiam i dziękuję wszystkim za odp. Spokojnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych for ALL życzę Kolega Gienek ma rację - suzuki jest gorzej wykończone optycznie, poczynajac od spawów, brzydkich śrubek w miejscach niewidocznych, słabszych plastików itd. Nie jest to motocykl dla estetów i wielbicieli doskonałej obróbki materiałów ;) tylko do zapier...a i w tym jest naprawdę niezły. A co do tej linii na karterze - jak powiekszysz te duże foty, to widać że to jest maźniete czyms czarnym a nie porysowany czy pekniety materiał. Ponieważ u mnie tez widać taki slad (ale słabiej) jest to zapewne faktycznie jakis znak montażowy jak ktos już wcześniej zauważył. Pozdrówki Edytowane 21 Marca 2008 przez TomekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 dziękuję bardzo za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 no to teraz schłodzony browar i do grarazu pocieszyć oczka :) I żyli długo i szczęśliwie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 :icon_question: aż miło pic i patrzec cudowne chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 no to teraz schłodzony browar i do grarazu pocieszyć oczka a w ramach docierania , palenie gumy w garazu :icon_rolleyes: - mi to faktycznie wyglada na pekniecie , no ale jak koledzy mowi ze toto kreska to spoko :P , a te slady porysowania to jak by po szlifie... moze twoje moto wcale nie jest "nowe", kiedys w tv bylo na temat dealera skody , co sprzedawal wyklepane rozbitki ( w sumie to juz wraki) jako nowe ! Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jezu jak cię tak matrwi ta ryska to weź jakis rozpuszczalnik np. nitro i spróbuj to wyczyścić albo skrobnij czymś delikatnie i będziesz widział czy schodzi czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jezu jak cię tak matrwi ta ryska to weź jakis rozpuszczalnik np. nitro i spróbuj to wyczyścić albo skrobnij czymś delikatnie i będziesz widział czy schodzi czy nie Nie ma się co koledze dziwic - kupił nowe moto za cięzką kasę, to sie denerwuje wszystkimi szczegółami. Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ale moto jest na gwarancji to chyba wypada iść do producenta i się dowiedzieć od czego to i dlaczego my tutaj spekulujemy a z pewnością producent będzie wiedział na 100% albo w salonie oglądnąć trzeba inne egzemplarze czy też maja takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 To jedź do producenta > japan:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 nie nie ta rysa to jest rysa a nie pęknięcie zreszta jutro bede tam gdzie garażuje moto to jeszcze sprawdze wezme na szmatke rozpuszczalnika i sprobuje zetrzec zobaczymy. szlify hmm no w nowym moto nie powinno byc ale co zrobie pozdrawiam czekam do wtorku na odp od dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu2 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 To jedź do producenta > japan:P miałem na myśli sprzedawce a raczej serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 @traTo może jeszcze zareklamuj nam tego importera :icon_eek: Sam się przymierzałem do kupna sprzętu tą drogą w tym roku, ale po kwiatkach jakie widzę, mam mieszane uczucia. Ciekawe czy jesteś tutaj jedyną osobą, która dostała od nich brzydką niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 (edytowane) nie tylko moj egzemplarz jest wadliwy koledzy kupili dwa takie motocykle jak moj i wszystko gra moj ma ryse zle napisalem ze jest wadliwy czekam do wtorku pozdrawiam aaaa na reklame za wczesnie kupilem od powaznego czlowieka i wszystko bedzie ok Edytowane 23 Marca 2008 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nie tylko moj egzemplarz jest wadliwy koledzy kupili dwa takie motocykle jak moj i wszystko gra moj ma ryse zle napisalem ze jest wadliwy czekam do wtorku pozdrawiam aaaa na reklame za wczesnie kupilem od powaznego czlowieka i wszystko bedzie ok Czy coś się wyjaśniło? Strasznie mnie to zaciekwaiło................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hmm jako że przez tydzień byłem nieobecny sprawa wyjaśni sie w poniedziałęk dam znac co i jak pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi