DrSpławik Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla Nas... Proszę o link do " ciepłej" prognozy pogody bo FJR to się do jazdy po śniegu nie nadaje a Czarnula w serwisie.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 niedziela zapowiada się całkiem całkiem, więc ja się piszę jakby co :( jak milutko :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Ale za to niedziela, ale za to niedziela, niedziela będzie dla Nas... Proszę o link do " ciepłej" prognozy pogody bo FJR to się do jazdy po śniegu nie nadaje a Czarnula w serwisie.... :icon_razz: A proszę Cię bardzo ;) :http://www.accuweather.com/world-forecast-...SZAWA|&metric=1Co prawda pn zapowiada się dużo lepiej ale czy ktos będzie miał wtedy czas????? :clap: Dziś zainwestowałem trochę czasu i przeleciałem sie po proponowanych przez Belga miejscach. Wyczaiłem fajne boczne dróżki bo główna jest nudna i prosta jak drut. Jeśli będziecie chcieli to Was poprowadzę, tyle że wtedy napewno całość traski nie wyjdzie 270km (+30). heyah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Witajcie,zobaczę jak się sytuacja pogodowa rozwinie ..... :crossy: i chętnie do Was dołączę :crossy:Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Dziś zainwestowałem trochę czasu i przeleciałem sie po proponowanych przez Belga miejscach. Wyczaiłem fajne boczne dróżki bo główna jest nudna i prosta jak drut. Jeśli będziecie chcieli to Was poprowadzę, tyle że wtedy napewno całość traski nie wyjdzie 270km (+30). heyah k u b a - jak już pojedziecie to potem napisz co i jak, jak idą te boczne dróżki, może w innym terminie zorganizuje się jeszcze jakąś grupkę, osobiście chętnie bym skorzystał z tak opracowanej traski, w ten weekend niestety nigdzie nie polecę bo zaniemogłem na dobre :crossy: ale mam przynajmniej czas na planowanie motocyklowych wypadów :crossy: Pozdro i powodzonka na wypadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Niedziela ma byc ladna :) Ustalamy teraz miejsce i godzine spotkania a reszta z gorki pojdzie byle do przodu ;) Nie zabladzimy w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrz Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Może konkretnie się ustawimy już na niedzielę? Powiedzmy wyjazd o 10 rano?Jeżeli jedziemy przez Górę Kalwarię to o 10 proponuję spotkać się na rodzie w Górze Kalwarii albo rondo w Otwocku na Górę Kalwarię.Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 no ta a roobsoon jak zwykle ma pod górkę ;) miejsce już wyznaczone może byś się ruszył :) i przyjechał na umówione miejsce a nie jak zwykle kombinujesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Może konkretnie się ustawimy już na niedzielę? Powiedzmy wyjazd o 10 rano?Jeżeli jedziemy przez Górę Kalwarię to o 10 proponuję spotkać się na rodzie w Górze Kalwarii albo rondo w Otwocku na Górę Kalwarię.Co Wy na to?przy ustalaniu godziny proszę wziąć pod uwagę zmianę czasu i to, że trzeba się wyspać. bardzo ładnie prooooooooooooszęęęęęęęęęęęęę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ja pewnie jak podejmę decyzję, że jadę "w asfalt" a nie "w teren" to mnie zobaczycie i tyle :) teraz nie mogę jeszcze powiedzieć czy będę, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Skoro pogoda ma być ładna... to i ja się piszę!:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 A kto ma ochote sie wyspać to zapraszam ...................... wyjazd (jeżeli sie nic nie zmieni), przewiduje przed 12:00 :icon_twisted: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 moi drodzy PLISS :icon_twisted: KONKRETY pamiętajcie że jutro (sobota 30,03) mamy zmianę czasu - czyli śpimy o godzinkę krócej :smile: PROPONUJE godzinkę 10 konkretnie gdzie się spotykamy i którędy jedziemy prom w Janowcu raczej już odpada PLISSSSSSSS........KONKRETY KONKRETY I JESZCZE RAZ KONKRETY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Za wcześnie na konkrety :icon_twisted: buahhahahahahahahahahaahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobsoon Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Gdzie sie zbieramy ??? Stacja Shella tuz za rondem za Walem Miedzyszynskim trasa wylotowa na Pulawy godz. 10 ??? Pasuje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi