gebels Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Nie wiem czy bylo jak cos to do smietnikahttp://www.motogen.pl/aktualnosci/ciekawos...go-nakeda-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JERY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 (edytowane) Zajebiste. Jesli te motocykle swoja bezawaryjnoscia dorownaja producentom japonskim, to bedzie to wielki hit. Moto wyglada bardzo fajnie. Przypomina mi Horneta. Moze dlatego :P Intryguje mnie tylko jedna rzecz. W artykule, napisane jest, ze przy produkcji reklamowi, nie posluzono sie efektami specjalnymi. Ciezko mi w to uwierzyc, widzac ostatnia scene, gdy motocykle "klinuja" sie podczas stoppie. Naprade, baaaaardzo ciezko bylo by to zgrac w wykonaniu 5 motocykli. Koles ktory np. podczas pokazow zatrzyma tylne kolo na jakies przeszkodzie podczas stoppie, zazwyczaj zamuje miejsce w pierwszej 3ce. Nie za ten numer, ale niewele osob potrafi to zrobic, co swiadczy o ogolnych umiejetnosciach jezdzca, ktore bynajmniej nie sa przecietne. Ciezko mi uwierzyc, ze ta scena zostala nakrecona tylko i wylacznie dzieki umiejetnosciom kierowcow. P.S. Ogladalem to kilka razy. Jestem pewny ze nakrecili jednego kolesia, a potem sklonowali obraz(scena widziana z gory) Po zmianie kadru, 3 motocykle byly ustawione na gotowo, a 4tego wkleili do sceny. Co nie zmienia faktu, ze reklama robi jak najbardziej pozytywne wrazenie :banghead: Edytowane 17 Marca 2008 przez JERY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Reklama na pewno chwytliwa, co do samych moto to sie okaze. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Reklama miła i zrobiona ze smakiem ale jak dla mnie powalająca nie jest... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jesli te motocykle swoja bezawaryjnoscia dorownaja producentom japonskimrzeczywiscie moze byc hitem.. Tylko ciekawe ile to u nas bedzie kosztowac... na ichniejszej stronie znalazlem uzywany Bajaj Pulsar 200cc z 2007r za 57000 rupji indyjskich , a to na nasze 3100 zl.. calkiem fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 3100? uuu nie dużo. Ciekawe jak jest z jakością wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Fajna reklama, moto ładne. Oby się firmie udało zrobić pozytywne wrażenie w świecie. Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Reklama fajna. Bardzo przyjemnie ogląda się ją;] przyznam że na pewno zapamięta się na długo taką reklamę. A co do ceny to spoko 3100 w przeliczeniu na nasze, ale jak by była dostępna w Polsce to podatki będą i to nie małe:] więc pewnie o koło 5-6 tyś będzie kosztowało. co i tak jest bardzo przystępną ceną;] pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Wyglada lepiej niz Romet k125 :P a cena podobna no i silniczek mocniejszy http://www.allegro.pl/item323746920_motocy...on_legnica.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Piękne :lalag: . Reklama np Suzuki nie dorasta tej do pięt. Choć liczyłem na jakiś rajd uliczny, szalony slalom w korku, skręty w korku pomiędzy samochodami o 90 stopni na tylnym kole :P . A tu takie pływanie synchroniczne :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuleY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ja i tak uważam, że reklamy kawasaki rządzą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (edytowane) Wyglada lepiej niz Romet k125 a cena podobna no i silniczek mocniejszyja mysle ze nawet nie ma co porownywac... a slyszeliscie o tym samochodzie co ma wejsc do nas w 2009r.?? ma kosztowac 8, czy 9 tys zl , nie przekraczac 60 km/h ale ma byc takim "miastowym" samochodem dla kazdego... ...sorry za OT... Edytowane 18 Marca 2008 przez zielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 To bodajże samochód koncernu "TATA" , czy coś takiego. czytałem. ok.20km, naped na tył, chyba nawet nadwozie 4 drzwiowe . Nie głupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Dobry pomysł i fajny montaż :crossy: ciekawe tylko jak Bajaje będą się spisywać bo obawiam się że w tej cenie może być jakoś zamiast jakość :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Co do tego samochodu to ja mam nadzieje i chyba zacznę się modlić aby to nigdy nie pojawiło się na naszym rynku.Powód?, jeśli to ma jeździć 60 km/h to przepraszam bardzo, ale to tragedia na naszych drogach, a jak będzie takie tanie to zostanie na 100 lat zakałą polskich dróg jak ta włoszczyzna, którą niektórzy nazywają polskim fiatem - F126P. A reklama taka sobie, taniec zsynchronizowany, nuda na sto dwa, reklamy kawasaki są najlepsze tak czy siak, ale to nie o reklamy chodzi tylko o ich przedmiot. Nie ukrywajmy, najlepszą reklamą jest statystyka sprzedaży i bezawaryjności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi