kons6 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 na imprezy w rodzaju Grandysów, Brandt Racing, Futz Racing na Torze Poznań i być może także na innych (DDR, Czechosłowacja) jeżdżę od zeszłego sezonu Yamahą R6 bez większych przeróbek, na razie najlepszy czas to 1.59, oczywiście z planem poprawy po kilku imprezach widzę, że samemu to nie ma sensu, a nikt ze znajomych nie jeździ i stąd ten post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak wygram w totka to chętnie się przyłączę.. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak to jest możliwe że jesteś z Poznania i nie masz żadnych znajomych co po torze latają :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak to jest możliwe że jesteś z Poznania i nie masz żadnych znajomych co po torze latają :biggrin:nik go nie lubi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nik go nie lubi :biggrin: :icon_eek: dobre :) @kons6 - przecież w każdy poniedziałek tam były tłumy (większość ludzi z Poznania i okolic) - z nikim się nie zgadałeś ? A tak BTW - DDR i Czechosłwacji już nie ma od kilku lat .... :rolleyes: Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 nik go nie lubi :icon_biggrin: He he he o tym samym pomyślałem, ale nie chciałem tak głośno pisać :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 (DDR, Czechosłowacja) Byleś zakopany pod lodowcem przez ileś lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 he he . sie śmiejecie ale ja nadal mieszkam w poznaniu na ulicy czechosłowackiej :D . widocznie naszym władzom gorzej kojarzył sie na przykład Kopernik (może to był komunista :icon_razz: ) niż "stara poczciwa :icon_razz: " Czechosłowacja :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 A to dobra historia... Latać po torze i nikogo nie znać... Coś tutaj śmierdzi... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 a moze jest po prostu niesmialy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody-sbt Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Kons6 co miales wczesniej, nie przypadkiem fz6??? Daj fotki r6 to moze Cie skojarze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons6 Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Kons6 co miales wczesniej, nie przypadkiem fz6??? Daj fotki r6 to moze Cie skojarze :crossy: hej Mlody-sbt, dobrze kojarzysz :)Chyba potrzebne jest trochę dokładniejsze wyjaśnienie o co mi chodzi. Chodzi mi o kogoś z będę mógł się na 100% umówić na kilka treningów i wspólnie zajmować się sprawami w rodzaju - demontaż kół do wymiany opon, paliwo, koce, drobne naprawy i oczywiście jazda (szczególnie w przypadku treningów niemieckich, gdzie w programie jest jazda w sztafetach). Napisałem o kompanie, bo zależy mi na umówieniu się na 100%. Oczywiście z obu stron. Inaczej można by napisać, że chodzi o to, żeby na sobie polegać. Co do DDR (aka NRD), to dla mnie w grę wchodzą Eurospeedway Lausitzring i Sachsenring. Co do zmian, to ostatnio chyba wprowadzono coś co pamiętam z wycieczek po słodycze do Albeck (an der Ostsee) - można przejechać przez granicę jedynie na dowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desmojaro Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) Co do DDR (aka NRD), to dla mnie w grę wchodzą Eurospeedway Lausitzring i Sachsenring. Co do zmian, to ostatnio chyba wprowadzono coś co pamiętam z wycieczek po słodycze do Albeck (an der Ostsee) - można przejechać przez granicę jedynie na dowód. A to jeszcze jakaś granica jest? chyba tylko na mapie... :)Gdybym mieszkał tam gdzie mieszkałem kilka lat temu to też bym się wybrał.. a tak.. pozostaje tylko Poznań i chyba tylko Futz... :crossy: Edytowane 25 Marca 2008 przez desmojaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi