tomaj261 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 wywal bebechy i napewno bedzie glosno,mialem kiedys kawe kz 400 wywalilem bebechy i gadala az ziemia drzala,teraz mam suzi gsx tez wydlubalem bebechy i chodzi ladnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak to jest dla ciebie ladnie to gratuluje :icon_mrgreen:Tajnos, koledzy tu widze w kulki leca, nie przejmuj sie za bardzo :buttrock: Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 a moze ten wydech jest zbyt nowy i sie jeszcze dobrze nie wypalil ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 moze go za nisko krecisz ? Leo fajnie chodzi od 8 tys :icon_mrgreen: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Ty, a z tego leosia wyjąłeś dB-killera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Jak mnie drażni jak ktoś pisze "Leo Vinci"Ja zawsze myślałem, że ta firma nazywa się Leo Vince...Pisząc tak obrażasz i firme i jej fanów ;) A w temacie, ja mam kompletny układ Laser-a - miodzio :)Zerknij i posłuchaj --> http://www.laserexhausts.com/en/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Playerkidd Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 I jak tam tajnos zrobiłeś coś z tym wydechem albo czegos sie tu dowiedziałeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 no dobra koledzy wypalilem srodek i chodzi jak ta lala :crossy: tylko powiedzci emi jak to jest z tymi wypalajacymi sie zaworami na takich wyciorach???? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Wypalony zawor wydechowy to daleka przyszlosc, na razie to po prostu tracisz moc w srodku obrotow, za to fajnie wali w rure ( swieza mieszanka, ktora zostaje "wyciagnieta" z komory spalania zapala sie od wnetrza rozgrzanego "tlumika" ).Sasiedzi zaczynaja rozgladac sie za giwera, jadacy za toba zdecydowanie chca sie znalezc przed toba itp. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Wypalony zawor wydechowy to daleka przyszlosc, na razie to po prostu tracisz moc w srodku obrotow, za to fajnie wali w rure ( swieza mieszanka, ktora zostaje "wyciagnieta" z komory spalania zapala sie od wnetrza rozgrzanego "tlumika" ).Sasiedzi zaczynaja rozgladac sie za giwera, jadacy za toba zdecydowanie chca sie znalezc przed toba itp. Adam M. :crossy: i taka odpowiedz mnie zadowala . A praca jest teraz zaje.... :icon_razz: ..... az mnie ciary przechodza . dzieki za odp. panowie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Niewiedza jest beztroska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 19 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Niewiedza jest beztroska. znaczy sie ??? mozesz rozwinac odp.? bo cos mi sie zdaje ze to aluzja :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Pomyśl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Pomyśl. chlopie forum jest po to zeby sie wypowiadac jesli sie cos wie i pomagac innym a jesli chcesz sie bawic w ciuciubabki to zajrzyj do piaskownicy. :icon_evil: masz chec sie wypowiedziec to slucham a jesli nie to nie zawracaj gitary. Edytowane 20 Marca 2008 przez tajnos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi