tajnos Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 :P siemanko mam pytanko , jaki tlumik zakupic do mojej suzi zeby byl glosny a nawet bardzo glosny :) mam w tej chwili zalozony LEO VINCI taki jakis karbon no i ludzie z mojej ekipy smieja sie ze lata z nimi 250cc wiec sami rozumiecie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Zmien ekipę.Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Zmien ekipę.Tyle w temacie. zeby bylo jasne nie robie tego dla nich:) mialem wczesniej bladego i bylo spoko a teraz jest naprawde porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 (edytowane) :P siemanko mam pytanko , jaki tlumik zakupic do mojej suzi zeby byl glosny a nawet bardzo glosny :evil: mam w tej chwili zalozony LEO VINCI taki jakis karbon no i ludzie z mojej ekipy smieja sie ze lata z nimi 250cc wiec sami rozumiecie :notworthy: MIVV BEZ DB KILLERA MODEL MOTO GP :) szyby wypadaja.... Edytowane 16 Marca 2008 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Po prostu zrób sobie na zamówienie totalna przelotówe. Poszukaj na allegro firma KM malon robią zajebiste wydechy, kiedyś brałem od nich, i zrobili mi suuper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Dziwne ze Leo Vinci chodzi cicho - jeszcze niesłyszłąem cichego Leo. PS te robione na zamówienie sa dopuczone do ruchu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Jeśli chcesz mieć głośne moto to po co ci tłumik.Co do robionych na zamówienie to wydaje mi sie że można jeździć na nich na drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 MIVV BEZ DB KILLERA MODEL MOTO GP :notworthy: szyby wypadaja.... gdzie moge takie cudo znalezc ?? jesli to nie problem chlopaki to prosilbym o jakies linki czy cóś :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 czy są dopuszczone to nie wiem, moj był dorabiany do Yamahy Tzr 50 03', wiec wiecie, co by nie załorzył to tylko 2 sów, ani to głośne, ani ładne, tylko poprawiał jej stan wizualny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 dumam zeby wybebeszyc tego LEO . :banghead: co o tym myslicie? czy ma to jakis wplyw na silnik? cos tam slyszalem o wypalaniu sie zaworow po przez pusty wycior ile w tym prawdy i jak to z tym jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kupujesz w Castoramie rurę z kwasówki fi 45 i mocujesz do niej uszka do sprężyn i cybant - koszt całkowity takiego wydechu ok. 50 zeta, zaś satysfakcja bezcenna.Można dołożyć blaszki wibrujące wewnątrz, wtedy mamy efekt przelatującego śmigłowca.Blaszki wycinamy z puszki po konserwach, bo jest nierdzewna i tania. Długością regulujemy ton, co można robić w trasie nożycami do blachy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Kupujesz w Castoramie rurę z kwasówki fi 45 i mocujesz do niej uszka do sprężyn i cybant - koszt całkowity takiego wydechu ok. 50 zeta, zaś satysfakcja bezcenna.Można dołożyć blaszki wibrujące wewnątrz, wtedy mamy efekt przelatującego śmigłowca.Blaszki wycinamy z puszki po konserwach, bo jest nierdzewna i tania. Długością regulujemy ton, co można robić w trasie nożycami do blachy. Oooooooooooooo jakie proste .. też tak chce :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnos Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 panowie ale czy taki pusty wydech nie zaszkodzi dla moto? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Jak chesz byc głośny to musisz miec pojemnośc Silnika powyżej 1000-ca :) p.s. Podobno Two Brothers Racing są cholernie głośne ale w Polsce będą za kilka tygodni dopiero :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 p.s. Podobno Two Brothers Racing są cholernie głośne ale w Polsce będą za kilka tygodni dopiero :) a już się wywiedzieliście czy to są same slip ony czy pełne układy ?? - do 1000 potrzebuje pełny układ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi